Lite allmänt

Hej hopp, här har det varit tyst på alla fronter som inte innehåller hästar den senaste tiden. Tänkte därför slänga upp random bilder, så får ni något att läsa, hehe. Sitter på höstterminsmöte 1 på sektionen, så passar på att blogga nu när jag har tid. Har hunnit plugga multicore, hitta bra ridvägar för en eventuell kür som jag är sugen på att sätta ihop (tyvärr har jag typ 2 veckor på mig och jag antar att de flesta lägger ett antal månader på att sätta ihop en kür så vet inte om det blir av - mest att jag verkligen hade velat ta chansen nu när jag har den, för vem vet om det blir av i framtiden), samt anmäla mig till träning och tävlingar. Är så taggad på tävling alltså! Nu när vi kvalat upp oss till medelsvår B så blir det en B:2 på lördag. Vill dock hinna starta en B:5 innan terminen är slut (för att få rida medelsvår A måste du kvala in genom att rida på minst 62% i minst två ritter i medelsvår B:5). Jaja, nog om hästsnack, märker att det blivit väldigt nördigt på bloggen senaste tiden, hehe. Här är lite bilder från övrig vardag de senaste två veckorna:
 
Pappa var och hälsade på Spirre, det var mysigt!
 
Har sedan i våras låtit bli att ta bort håret på min kropp, pga pallar inte, men inför nollegasquen så kände jag trycket och kände mig "tvungen" att ta bort det pga skulle ha klänning. När jag ryckt bort hårstråna från ena benet tog jag denna bild då jag insåg hur jäkla absurt det egentligen är att jag, endast pga mitt kön, "ska" ta bort allt hår på min kropp som inte sitter på huvudet. Jag lade även upp den på instagram. Den genererade en hel del diskussion (mest irl, många trodde att det håriga benet var Måns ben och det andra mitt, men båda är alltså mina). Tyckte det var sjukt intressant. Och vet ni, jag har i många situationer känt mig osäker pga håret på benen, men jag saknade faktiskt det när jag väl tagit bort det. Ska därför låta det växa ut igen och försöka komma ihåg att inte ta bort det. Vi får väl se. Tyckte det var ett väldigt spännande "socialt experiment" (aka är bara lat och vill få finnas som jag är utan hat vilket är lättare sagt än gjort när man inte passar in i den trånga mallen).
 
Gick sedan på Nollegasquen och hade sjukt jäkla roligt. Bästa phaddergruppen!
 
Åkte hem en helg och hade världens mysigaste helg med familjen. Tog en långpromenad på Kullaberg i fantastiskt höstväder, något jag drömt om i evigheter. Det var  msyigt. Skog och vatten är något jag saknar här i Lund, annars trivs jag jättebra. 
 
Tentaplugget börjar nu så smått. Har lite panik (dvs som alltid) över ena kursen men det löser väl sig... 
 
Det var en fantastisk höstdag så pluggade ute i solen och drack bästa chailatten.
 
Kanelbullens dag och hittade ett café som hade gjort glutenfria veganbullar. Inte lika bra som farmors (ingen är lika bra som farmors), men bra nära. 
 
Det har regnat asmycket i veckorna, så nu i helgen när det pissregnade låg jag i soffan och mysläste under ett ton filtar medans regnet öste ner utanför. Supermysigt. Valerie Solanas är ett geni by the way. Läs SCUM Manifestet, det är genialiskt (ska dock inte tas bokstavligt såklart, men fan vad många poänger hon har, hon var lika bitter som jag är, haha!)