Höstlycka

Jag har sagt det förut och säger det igen: jag älskar hösten! Gosiga tröjor, varm choklad (eller varför inte chailatte!), hög och klar luft, löv i alla möjliga färger, mysiga filtar, ja listan goes on and on alltså. Bästa årstiden, punkt.
 
En annan sak jag älskar är att köpa kläder i andra hand. Så jäkla mycket billigare, och när du tröttnat kan du sälja plagget och få i princip alla pengar tillbaka (eller som jag, köpa en blus för 125, använda den lite, och sedan när du ska sälja så kan du med förvåning se buden stiga upp till och avslutas på 250:-, dvs 100% prisökning - ka-ching!). Mina nya byxor, synes på bilderna nedan, är från en av mina favoritdesigner - Acne - och de fick jag till det nästan löjliga priset 50 riksdaler. Så sjukt nöjd, exakt sådana brallor jag letat efter i evigheters evigheter. Alltså fatta, det mesta i min garderob är numera signerade mina favoritdesigners/favoritmärken eller från premium-kollektioner hos budgetmärken, jag är galet nöjd med detta! Inte att det är just designer/dyrt såklart, men att det är bra kvalité och originalplagg, inte kopior då jag kan tycka att det är lite fult med alla budgetkedjor som snor rakt av utan att ens försöka ändra ens en liten detalj (obs, full förståelse för att man köper dessa plagg) samt att budgetplagg oftast tenderar att ha sämre kvalitet (eller så är det jag som tar bättre hand om plagget om jag vet att det var dyrt i inköpspris?). 
 
| Kappa - Lager 157 | Halsduk - Acne | Kashmirtröja - H&M Premium (second hand fynd) |
| Byxor - Acne (second hand fynd) | Skor - Adidas Gazelle |
 
Detta är typ så jag alltid skulle vilja klä mig, det är denna typ av garderob jag jobbar på (därför jag försöker sålla kritiskt bland alla plagg i garderoben och verkligen endast behålla de som jag känner "älskar!!!!" när jag tittar på det). Älskar scandinavisk "minimalistisk" stil med snygga dressade brallor och enkel tröja/blus/skjorta. Givetvis enkel kappa och stooor halsduk på det! Nu saknas en varm cardigan i ull och ett par blanka, svarta chelsea boots, sen är jag sjukt nöjd (okej, jag är sjukt nöjd när jag fått sålt allt det som jag inte vill ha längre pga lättare att hitta snygga outfits utan att tänka - spana gärna in mitt Tradera-konto för där kommer det upp nya grejer hela tiden, allt eftersom jag pallar lägga upp annonser). 
#bästaoutfit - bästaoutfit
1
Christina

Riktigt snyggt!

Svar: Tack så mycket :)
Josefine Myllenberg