Erdem x H&M

Det är väl knappast någon som missat att årets gästdesigner för H&M är Erdem! Jag spanade precis in deras kollektion och får direkt associationer till Blair Waldorf och Gossip Girl (bästa serien ♥). Massor av fina grejer, dessvärre väldigt få plagg som funkar i resten av min garderob (jobbar mig mot en capsule wardrobe och då får det inte spreta för mycket).
 
Däremot, eftersom det mesta jag har i klädesväg inte är särskilt uppseendeväckande eller "statement" utan bara  klassiskt snyggt i sin enkelhet, så är det ju fantastiskt roligt att greja med accessoarer, och fem sådana fastnade jag för direkt. Känner att jag för tillfället kunde hugga av armen eller i alla fall en tå för dessa fem saker (nejdå, skojar bara)(eller?). Väskan är to die for, samma med skorna som skulle kunna ersätta samtliga finskor jag har (okej, äger i princip inga finskor, så är faktiskt in need for that). Sjal är något jag spanat efter länge men hittar ingen som jag gillar i rätt prisklass, tanken är att sjalen ska kunna knytas i håret, runt halsen, på väskan, runt handleden som en kul accessoar, och jag föll pladaskt för denna blå. Hårspännet och öronhängena fick hänga med pga superfina och jag har alltid ambitionen att anstränga mig mer med mitt hår (vilket aldrig händer och förmodligen aldrig kommer att hända heller).
 
Så worst case hade jag bara behövt skorna, väskan och sjalen. Hehe. Vet dock inte om jag pallar sova utanför HM igen, som jag gjorde när Balmain släppte sin gästkollektion 2015 (då räckte det inte med att köa från klockan 6 på morgonen som jag gjorde året innan när Alexander Wang släppte sin kollektion). Alltså åhh, vill, men är varken sugen på att tälta utanför HM eller bränna pengar. But. I. Neeeeed. (rimmar sådär lagom bra med minimalism, jobbar på det, okej) AH, så jobbigt. 
 
Fem favoriter från Erdem x HM-kollektionen. NEED. Bilder lånade från H&M.