Höstlovsvecka (fast inte för mig)

Det var så mysigt att vara hemma förra helgen. Körde hem efter tävlingen, mötte pappa och William i dörren som skulle ut och festa. Tog ett långt bad och läste tills vattnet kallnade, jag riktigt kände hur mina batterier laddades - det var så mysigt att äntligen kunna ta ett bad. Lagom tills jag klev upp kom mamma hem, så då lagade vi middag och gjorde dessert och pratade hela kvällen. Så himla mysigt ♥
 
På söndagen började vi med att ta en långpromenad på Kullaberg med mamma, pappa och Zindy. Därefter besökte jag Linn en stund, fick se hur deras renovering går och delade senaste news. På eftermiddagen kom farmor förbi och så fikade vi, det var så mysigt. På kvällen blev det gourmet pizza på Oscarsgården, vi hade galet trevligt och jag åt tills jag storknade as usual, haha. 
 
Veckan som varit var läsvecka 1, det har faktiskt varit lagom med arbetsbörda och jag har även hunnit få klart mitt kürprogram med musik. Så nervös, men tror det blir jättebra. Helgen har flugit förbi med plugg, stallhäng, sadelprovning och mobillagande. Förutom att jag fixade en trasig iPhoneskärm fick jag även rätt på headphone jacket på min egen, så nu kan jag använda hörlurar igen, äntligen. 
 
Mamma har gjort världens finast hänge till mig av farfar Åkes gamla vigselring. Är så himla glad för det!
 
Tyvärr kunde jag inte dela på mig förra helgen och var jätteledsen över att jag inte kunde följa med till Hjo också. Fick dock världens gulligaste present från svärmor ♥
 
Bruce är duktig på ljudredigering och hjälpte mig med musiken till kürprogrammet. Gissa vad det blev för musik?
 
Min fårskinnspadd är en storlek för liten egentligen, men de är dyra så tänker behålla denna. Om man lägger sadeln riktigt långt fram på padden funkar det, sadeln får gärna lyftas framtill då den absolut inte får luta framåt. 
 
Lagade telefoner...
 
Från Oscarsgården förra helgen
 
Åt pizza med chevré och fikonmarmelad, så sjukt gott!
 
Fikade drömrulltårta och äppelpaj på smördeg
 
Det blev grymt bra, så sjukt gott
 
Saknat denna prinsessa något fruktansvärt mycket ♥