Valborgsvecka

Vilken härlig vecka det har varit! Det har gått bra med Spirre, hunnit med en massa trevlig träning och ovanligt mycket kontakt med andra människor, haha. Har också fått gjort allt som minimum behövde göras i skolan. Det blev kanske inte riiiktigt så mycket plugg som jag tänkt, inspirationen infann sig inte riktigt som jag ville, men så är det ibland. Efter en mycket trevlig Valborgshelg har jag i alla fall laddat batterierna känner jag!
 
 
Veckan började med att jag och Måns skulle ge blod då blodbussen kom till campus. Så blev det inte. Måns hade varit förkyld för nära inpå, och de hade gett mig fel information angående läkemedel (måste varit utan i 4 veckor men hade bara gått 15 dagar sedan jag slutade med roaccutan). Så det bidde inget. Lagom besvikna. Bilden ovan är tagen innan jag fick veta att jag inte fick ge.
 
 
Det har blivit en massa träning i veckan. Vi brukar träna måndagar, onsdagar och fredagar på gymmet (har en chatt där man skriver när man drar dit) och i fredags lyckades vi komma dit allihop tillsammans. Sjukt najs träningspass! Blev även en joggingrunda i torsdags med Alex. Kul att äntligen ha hittat en löpkompis, hehe. Roligare med sällskap!
 
 
Efter fredagens träningspass drog jag och Måns ner till vårt stammiscafé Coffe Break för att fika. Vi insåg dock att vi var hungriga, så det blev middag och kvällsfika. Kändes så himla lyxigt. Mycket trevligt sällskap i form av Axel och Paula hade vi också. Grymt bra dag med grymt bra dagsavslut med andra ord.
 
 
I lördags drog jag till stallet och red under morgonen, och efter ha kommit hem och duschat så packade vi in oss i bilen och åkte till Varberg. Måns familj/släkt har en stuga där och det var dags för stugöppning för detta året. Vi kom fram vid lunchtid och åt en fantastisk lunch på ett ställe som jag helt glömt namnet på mitt inne i Varberg City. Mycket trevlig miljö och ännu trevligare personal. Fanns allt från fika till sallader och bakpotatis till soppor till burgare eller tacos att välja på i matväg (och säkert mer därtill som jag glömt). Jag valde en glutenfri falafelburgare och herregud vad god den var. Troligen den godaste jag ätit. Tjejen i kassan berättade att det är hennes libanesiska mor som gör falafeln från grunden och den var så jäääkla god! Ja, hela rätten var grym från perfekt friterade pommes till det glutenfria brödet som var perfekt hanterat och givetvis alla detaljer och tillbehör däremellan. 10 av 10.
 
 
Därefter tog i en promenad ner till hamnen och fästningen innan vi åkte till stugan en kort bilfärd därifrån. Mycket mysig liten stuga och vi fick dessutom fantastiskt väder att njuta i. På kvällen grillade vi, drack vin och hade mycket trevliga konversationer. 
 
 
På söndagen blev det frukost i solen följt utav en förmiddagspromenad runt området. Hela söndagen var supermysig och avslappnande. Precis vad som behövdes. Vi gjorde inget speciellt på kvällen och såg ingen brasa. Istället lagade vi mat, åt efterrätt och lade oss för att sova tidigt. Skönt.
 
 
Idag vaknade vi runt åttasnåret, åt frukost och plockade ihopn våra saker. Vi åkte hemåt Jonstorp och var hemma vid lunchtid. Åt en mycket trevlig lunch följt av fika i solen. Mysigt att se familjen lite!
 
 
Vi fick med oss stolar att ha utomhus hem från farmor också. Tyvärr fick vi inte med bordet denna omgång, men det blir grymt bra ändå. Trädgården är numera fantastiskt mysig. Kommer trivas jättebra här i sommar!