Las GeGas 2017

Alltså, vilken kul helg det har varit!! Las GeGas gick nämligen av stapeln, en tävling som efterliknar de japanska game showsen där en vägg kommer mot en och man ska ta sig igenom hålen; misslyckas man hamnar man i gyttjebadet nedanför istället (i vårt fall var gyttjebad = gigantiska baljor med betforvatten). Givetvis var vi ett gäng som anmälde oss och var med i och tävlade med lagnamnet Here for Beer - självklart med dedikerad utstyrsel.
 
Bilder ovan från fredagens invigning. Vi lekte med självlysande ansiktsfärger. Christoffer gav mig ett fantastiskt vackert unibrow.
 
Det började redan i fredags med invigning, mat och eftersläpp. Därefter gick tävlingen av stapeln under lördagen där vi var fyra grupper som tävlade fram en vinnare i varje som gick till semifinal, för att slutligen gå till final. Vi kom tvåa!
 
 
Fett kul dag med helt fantastiskt väder: 20 grader, blå himmel och strålande sol (jag lyckades dessvärre skaffa mig röda axlar på köpet)! Till detta enbart glada människor och fantastiskt härlig stämning. Givetvis filmade vi alla våra tävlingsomgångar vilka jag tog mig friheten att ladda upp på youtube så att jag kan visa er här nedan:
 
 
När finalen var över drog vi hemåt för snabb uppfräschning innan det var lite förfest a la ölkubb. Därefter en minst sagt högljudd sittning i mattehuset följt utav mellanfest och eftersläpp. Jag skippade eftersläppet då jag inte mådde så bra, har haft en återkommande känsla av yrsel/illamående/huvudvärk sedan Valborg och den valde att slå till på kvällen. 
 
Ölkubb innan sittningen.
 
Vaknade dock pigg och glad igår, söndag, och sprang milen med Alex innan det blev en stallrunda följt av lite mysplugg. Hann även göra matlådor och kolla ifatt Designated Survivor - allt utan minsta uns av stresskänsla. Jag börjar få kläm på det här med att ta det lugnt! *stolt*