Välkomna avbrott i självstudieveckan

Så var självstudieveckan över och imorgon går vi in i tentaveckan. Det börjar kännas rätt bra nu faktiskt, så jag hoppas känslan håller i sig. Har varit mycket plugg i veckan, men en hel del annat har vi också hunnit med. Spirre har fått lite vila i form av promenader och tömkörning då sadeln måste stoppas om igen (han är grymt känslig och får lätt skav tyvärr). Det har dock bara blivit ett träningspass, men å andra sidan desto fler promenader i det underbara vårvädret som har visat sig de senaste dagarna.
 
 
Måndagens började med, förutom skola, en grymt trevlig kväll med OpenHack-gänget på Pinchos i Malmö. Mycket rolig restaurang där du beställer maten direkt från deras app. Dessutom är det min favorit - tapas - och du beställer in ca 4-6 rätter för att bli mätt. Älskar den typen av mat! Så gott, så roligt och så trevligt hade vi. 
 
 
I onsdags firades farmors födelsedag med lunch på Erikstorps kungsgård, underbart att träffa farmor och skönt med lite paus i plugget. Har en fantastiskt bra bild på mig och farmor, men hon har sagt att hon inte vill synas här så låter bli att lägga upp den. Det var i alla fall galet god mat, så himla kul att träffa farmor och verkligen en perfekt dag på grund utav detta. ♥
 
 
I fredags kväll fick jag världens ryck och släpade ut killarna i trädgården så att vi kunde rensa upp skräp, löv och tråkiga buskar. Det blev enorm skillnad, se före/efter enligt bilder ovan. Nu längtar vi tills efter tentorna så att vi kan ta tag i plantering av växter och lite annat skoj. Trädgården kommer bli så mysig att hänga i under sommaren!
 
 
I lördags efter hängde jag lääänge i det underbara vädret uppe i stallet, givetvis efter en underbar sovmorgon. På eftermiddagen hängde jag och Måns upp hängmattan mellan två träd på innergården och låg där och myste i sisådär 2½ timme med böcker, detta i strålande sol och till underbart fågelkvitter.  På kvällen kom massa vänner hit för att kolla mello, käka pizza och bara hänga. Så grymt bra dag!
 
 
Idag har det blivit mestadels tentaplugg, men det blev en timmes promenad i dagens sista solstrålar tillsammans med Spirre också. Galet mysigt! Avslutade kvällen med att göra citron/ingefära-shots (sägs vara hälsosamt, jag ville mest vara pysslig) samt matlådor. Nu blir det sängen!
 
Minst sagt en produktiv vecka som gått! Nästa blir mer händelselös: studier, tenta, träning typ. Helt ok efter all energi jag fått av denna!
1
elin

ååh ser underbart ut

Svar: Det var det verkligen också :)
Josefine Myllenberg