sommar

 
Vilken vecka det blev. Började sommarjobbet på Sigma, blev förkyld, firade silverbröllop, målade en del och hängde med familjen är väl den korta versionen. 
 
Det är jättekul att ha börjat sommarjobba. Så stolt och glad att jag rodde ihop ett sommarjobb som har med min utbildning att göra. För er som inte vet så är jag automation test developer på Sigma Connectivity Engineering. Det är så spännande och får lära mig nya saker varje dag, just nu genomför jag lite tutorials för att lära mig Android studio ordentligt då jag framförallt att skriva Espressotester som testar androidappar som utvecklas i vårt team. Espressotester är ett sorts test som testar att användargränssnittet i appen man testar fungerar som det ska, det vill säga att när användaren navigerar i appen så beter den sig som det är tänkt utan buggar/krasher. 
 
Jag åkte på ännu en (lindrigare) förkylning (seriöst, har varit förkyld mer än jag varit frisk detta året, vad händer?!) och bestämde mig för att åka hem i helgen för att jag saknade familjen och tyckte synd om mig själv och ville bli omhändertagen, vilket jag definitivt blev, hehe. Jag och mamma flängde dock runt en hel del och köpte skor, kryddväxter, secondhandprylar och gick hundpromenad bland annat. Lördagskvällen drog hela familjen ut på havet och myste till solnedgången efter att vi hade spelat kubb och grillat. Jag har dessutom blivit överöst med fantastiskt god mat, saknar verkligen mamma och pappas mat upptäckte jag denna helg. Det har varit en fantastiskt mysig helg och jag hade typ ångest när jag skulle köra hem, ville stanna längre ju!