Silverbröllop

Idag mötte jag upp resten av familjen för att äta på restaurang Tegel i Rydebäck och fira att mamma och pappa har silverbröllop tillsammans. Fantastiskt god mat och en jättemysig eftermiddag blev det! ♥
 
1
Anonym

Hej. Såg ett inlägg du skrivit angående utslag i ansiktet.. fick du någon hjälp? Eller hittat något som hjälpte dig? Jag är i samma sits och försöker komma fram till vad de kan vara... funderar på gluten? Och socker?

Mvh Emmelie

Svar: Hej Emmelie! Jag har diagnosen perioral dermatit samt lätt acne, så har ätit bland annat roaccutan mot det (det var sista utvägen, innan dess provade jag mängder med andra krämer och tabletter, på läkares rekommendation). Jag är glutenintolerant och äter således inte gluten, samt jag åt inget socker (endast supernyttig mat) när jag först råkade ut för detta, så det har garanterat inget med kosten att göra. Min rekommendation är att du ringer till hudmottagningen på ditt sjukhus och förklarar ditt problem och bokar en tid med en läkare, så kan de hjälpa dig med rätt behandling (krämer/tabletter osv). Lycka till, håller tummarna för att du snabbt hittar rätt medicin :)
Mvh Josefine
Josefine Myllenberg