Lundasommar

 
Fy så snabbt veckorna går! Arbetsvecka två var över innan jag hann blinka. Njöt av tacos med grödor från uteplatsen gjorde jag. Så lyxigt att kunna plocka mat utanför dörren.
 
 
Även bär och blommor gror för fullt. Så himla roligt att se. Jordgubbarna är sådär härligt söta och smakar en blandning av jordgubbar och solsken typ. Smultronen är rätt sura i smaken, men jag är lika glad ändå.
 
 
I helgen åkte jag hem en sväng. Hängde mest i trädgården i solen med en bok, och det var så jävla skönt att inte göra något annat än att chilla en hel helg. Sov till klockan 10 båda dagarna, kan ni fatta!?
 
 
På lördagskvällen åkte familjen och farmor till Fredriksdalsteatern och tittade på teater, Hotelliggaren hette den. Fantastiskt roligt, vi skrattade oss igenom 3 timmar! Avslutade med att åka längst med kusten hemåt och sakta se solen gå ner över Öresund. Skåne är så himla vackert, speciellt på sommaren. 
 
 
Äter alltid lyxfrukost hemma, blir himlans bortskämd med maten nu när jag inte är hemma så ofta (eller så har jag bara lärt mig att uppskatta den mer), för mammas och pappas matlagning är så galet god. 
 
 
Hämtade ny sadel gjorde jag i veckan som gick också. Äntligen fick jag hem min Prestige X Helen, och är så himla glad för den redan. Den ligger jättefint på honom och nu ska vi jobba upp de musklera som förtvinat pga dålig syretillförsel pga dålig passning på föregående sadel. Det kommer ta mycket arbete och lång tid, men det är det såklart värt. 
 
 
Får avsluta med denna bild som bror min snapade till mig nyss. Lagom bitter av att sitta i Lund nu en sådan fantastisk kväll som denna. Resten av familjen verkar ha det alldeles förträffligt på havet med årets första dopp, amazing solnedgång och middag till havs. Visste att jag skulle sakna det när jag sökte jobb här i Lund, men ville verkligen ha ett jobb som har med utbildningen att göra. Priorities och så vidare. Tyvärr.