Midsommarhelg

 
Så passerade midsommar och ännu en vecka, tänk att jag redan jobbat tre veckor nu! Endast fyra kvar och jag misstänker starkt att de kommer swisha förbi snabbare än jag hinner blinka. Veckan som varit har jag mest längtat efter denna helg då jag äntligen fick träffa på min favorit efter att inte ha sett honom på hela tre veckor. Jag har jobbat, ridit Spirre (älskar nya sadeln, värt att länsa sparkontot för ♥) och längtat efter helgen denna veckan, med andra ord. 
 
 
Till sist blev det ju helg så efter jobbet i torsdags slängde jag mig i bilen och körde till Varberg för att möta upp Ansgariussons. Vi firade midsommar i deras sommarstuga och hade det så himla mysigt. Måns har ju världens bästa kusiner också, de är så himla gulliga och jag älskar att leka med dem (bästa anledningen för att få ta fram min barnsliga sida, hehe). Vi spelade fotboll, brännboll, hoppade studsmatta, gömde oss för de vuxna, klättrade ut genom fönster och en massa annat kul, hehe. Årets första dopp blev också av förresten, som jag längtat efter att kunna gå ner till stranden och ta ett morgondopp. I fredags blev det av! Har haft en jättemysig midsommarhelg, kunde inte blivit bättre. 
 
 
Idag är jag och Måns hemma i Lund och myser runt. Vi kom hem igår, sen eftermiddag, och lastade av våra grejer innan Måns tog med mig på äventyr. Han hade saknat mig så mycket, så första stoppet var Willys där han hämtade ut ett paket med en jättefin Wonder Woman-tröja han köpt till mig. Därefter tog vi bussen ner till stan (eftersom jag lyckats glömma husnyckel, tvätt-tag och cykelnyckel i Varberg) och nästa stopp var Coffee Break där vi åt kvällsfika och myste medan regnet strilade ner utanför. Sista stoppet var biografen där vi alltså såg Wonder Woman. Tyckte den var bra då jag inte är jättemycket för superhjälptefilmer annars, men gillade början bäst och tyckte den var lite klyschig emellanåt (vilket dock är enligt originalstoryn så kanske inte så mycket att göra åt). Hade en perfekt date night med min favorit i alla fall ♥
 
 
I morse drog vi oss lääänge innan vi till sist gick upp och gjorde bananpannkakor till frukost lagom till lunchtid. Sen drog jag till stallet. Red dressyr i ridhuset på Spirre, han rör sig så mycket bättre med nya sadeln. Jag är supertaggad på att komma igång "på riktigt" igen och har frågat runt lite efter tränare, så vi får se vad som händer. Vill bara börja träna och komma ut på tävlingsbanan nu. Måns är grym och gör matlådor i detta nu och jag antar att det får bli lite städning också (för oss alla tre) i sann söndagsanda lite senare. Vi tänkte även sätta upp en server här hemma och jag fick lotten att sätta upp allt, är sjukt taggad på att testa då jag inte gjort det innan. Ja, sen hittade jag en påse med gamla enkronor också förresten, så nu måste jag ta mig ner i stan för att sätta in dem innan veckan är över. 2,5 kilo enkronor, så cirka 350 spänn. Misstänker att det är en ganska hög procentsats att få dem inväxlade, det är ju inte en jäkel som vill att man använder mynten som blir gamla eller för den delen hjälpa en med att få dem inväxlade utan att bli rånad på köpet, så vi får se vad som blir kvar av den lilla summan, haha. 
 
2