Vecka 29

Vilken bra vecka det har varit hörrni. Det var min sista arbetsvecka på Sigma så finlirade mest och skrev lite dokumentation. När jag skulle gå hem i torsdags eftermiddag fick jag veta att de gärna ville att jag skulle hålla en presentation på fredagsmorgonen. Så eh, totalt oförberedd, men sagt och gjort, det blev en presentation och folk verkade nöjda. I alla fall så pass nöjda att jag fick ett nytt kontrakt och numera har både deltidsjobb detta läsåret samt nästa års sommarjobb kirrat. 
 
För övrigt har veckan bestått av säsongsstart av Game of Thrones, picknick på St Hans, häng i Botan, fixat på uteplatsen och massa soffmys. Det blev en fantastisk pannkaksfrukost på uteplatsen igår och kvällen innan gjorde vi grymt goda sötpotatisbiffar (ja, vi tenderar att göra samma mat i sträck om vi hittar nåt vi gillar, haha). Fullt upp med skojigheter med andra ord! 
 
Imorgon börjar omtentaplugget så smått tänker jag och mot torsdagen så bär det av till Jonstorp där jag tänkte stanna en dryg vecka och hänga med pappa och William som har semester (och vänner som har tid att ses såklart). Mys!