Falsterbo

I helgen som var så blev jag och Måns medbjudna av Micke och Malle till Falsterbo. Det är ju hästvecka nu, så vi gick in första dagen och kollade (köpte!) hästgrejer samt tittade på tävlingar. På kvällen grillade vi på stranden och avslutade med sällskapsspel i vardagsrummet. Söndagen spenderades solandes och badandes på stranden. Vi hade en grym helg och det var så himla roligt och mysigt. Tack för att vi fick följa med ♥
 
På fredagskvällen anlände vi och gjorde sötpotatisbiffar med citron och ingefära rullade i svarta sesamfrön, till detta tzatziki och tabbouleh. Det blev himmelskt gott.
 
Tvingade Måns att le när jag tog en bild på honom mitt i mässan. Hördes förvånansvärt lite klagande från hans sida.
 
Inte helt lätt att hitta lunch när en äter både vegetariskt och glutenfritt. Min lunch blev således fish & chips utan fish. Jag var mer än nöjd, pommesen var himmelska! Testade en, för mig, ny smak från Sommersby också. Jag gillar inte deras andra cider då de är så söta att tänderna trillar av, men denna tyckte jag var ganska god. 
 
Malle, Micke, Måns, jag :)
 
Innan vi drog till en något blåsig strand för att grilla (som synes ovan) så åt vi glass på ett ställe som heter Aldos. Tog en bägare med en kula karamel och en kula körsbär. Himmel, godaste glassen jag ätit. Givetvis hemmagjord italiensk. Dog glassdöden, bästa glassen jag smakat.
 
Aldrig druckit Pimms innan men alltså, den var ju farligt god!
 
 
Stranden i solnedgången, så vackert.
 
Brunch på söndagen i deras trädgård, så himla mysigt och lyxigt. Perfekt melon, för min del blev det sen fröknäcke med fredagens överblivna biffar medans de andra åt omelett. Givetvis smoothies till detta. Perfekt på alla vis!
 
Därefter drog vi till stranden och hängde hela eftermiddagen (och åt mer glass) innan vi drog hemåt igen. Herregud vilken idyll Falsterbo är, vattnet är ju sådär magiskt och alltså, alla dessa gulliga badhytter... Ovanpå detta finaste gamla husen i centrum och allt är liksom ögongodis vart man än tittar. Fruktansvärt bra helg med fantastiskt sällskap!