vad som hänt sedan sist

 
Nu termin och som alltid får en passa sig så att en inte hamnar efter direkt. Läser två asroliga/intressanta kurser just nu som heter projektvaruutveckling i grupp och datasäkerhet. Läser även fotonik som inte är lika roligt, hehe. 
 
Så, vad har hänt sen sist? Plugg, lagning av matlådor, mellanmålsförberedelser (müslibars som på bilden ovan, kan posta receptet om ni vill) och något enstaka träningspass typ. Har sökt sommarjobb också och hoppas på att äntligen få ett sommarjobb som faktiskt har med min utbilning att göra, gärna här i Lund.
 
Har lyckats träna på gymmet stadiga 2 ggr/vecka i en månad nu så det känns bra och som en lagom nivå utöver ridningen. Jo förresten, en sak till, jag fick till sist hem min nya dator också (en 13" XPS från Dell). Är typ kär i den, hehe. Så nöjd! Tänkte dock köra dualboot då jag trots en livstids användning av Windows ändå tycker bättre om Linux (har kört Ubuntu hemma sedan tre månader och har typ redan glömt hur Windows funkar). Vill endast ha Windows för Photoshops skull i princip. Kommer bli fett.
 
För övrigt så är jag så jäkla glad att Malle vill hjälpa mig med Spirre ♥ Förutom att han känts så fin att rida den senaste tiden så känns det också så jäkla skönt att ha mer tid till annat. "Annat" i detta fallet är endast mera pluggande, har jag märkt, men jag älskar det. Känner inte längre mig lika stressad över att hinna förstå saker, för nu har jag verkligen tid att lägga på förståelse och inte bara ihågkommande (vilket ju gör saker lättare att komma ihåg). Känner på mig att denna termin blir tuff, men den kommer också bli sjukt bra. Är taggad!