Tackphest

Igår var det sextack, det vill säga alla som hjälpt till i sexmästeriet och jobbat ett visst antal gånger fick en tackfest. Vi träffades efter lunch och var då indelade i två lag: team Isberg och team Estland. Vår tolkning av Estland var följande: Estland ligger nära Ryssland, Ryssland ligger nära norr, norr finns det isberg - därför är vi utklädda som Isberg. 
 
Vi fick massor av uppdrag att göra (som mer eller mindre gick ut på att gå ner i stan och göra bort sig och få poäng för det). Vi spelade bland annat ölkubb, letade efter personer som hette Göran, tog selfies med hundar, bad personalen på HM att ställa sig på kassadisken (det fick de tydligen inte lov att göra, det finns tydligen en policy mot det fick vi veta, haha), fick hjälp av en gammal tant över gatan, köpa pizza utan pengar (vi bara frågade om vi fick en gratis pizza och - hör och häpna - det fungerade!), spelade beerpong mitt på Mårtenstorget, hade kuddkrig med en främling, köpte gurka och vaselin på Coop som vi sedan använde för att förklara att vi behövde kondomer storlek grande på Apoteket, etc. etc. Mycket rolig eftermiddag, haha. På kvällen blev det pizza på Lopthet. 
 
Det bästa är att alla uppdrag finns dokumenterade i form av bilder och film med systemkamera eftersom de konfiskerade våra telefoner och gav oss en kamera istället. Så kul att kolla på idag, haha. 
 
Bilderna är ett urval, och att de flesta är på min beror på att jag inte vet om alla andra vill synas här. Om du ser dig själv på en bild och inte vill synas här på min blogg så bara lägg en kommentar/skriv i messenger.