Överraskningskalas

Måns fyllde år i tisdags. Visst är det jobbigt med januaribarn, fylla år så tätt inpå julafton, man får ju prestationsångest?! I alla fall, jag samlade ihop lite vänner och såg till att Jakob lurade iväg Måns till gymmet efter tentapluggandet. Vi andra stack då hem till oss för att laga mat, baka kladdkaka, blåsa ballonger och fixa födelsedagsstämning. När Måns och Jakob var klara på gymmet lurade Jakob i Måns att han skulle hämta en väska hos Bruce (som bor precis ovanför oss) och senare att han bara skulle låna toaletten. När de kom inom dörren var allting nedsläkt och det stod en inslagen cykel från mig mitt på hallgolvet, och sekunderna därpå hoppade vi allihop fram från vår gömma bakom bardisken. Jag var rädd att Måns kanske hade fattat vad som var i görningen, men han blev rakt igenom överraskad och hade noll clue att detta skulle inträffa. Så roligt! Det blev en toppenkväll med god mat och film. Väldigt mysigt!
 
Älskar att göra egna kort, och detta är ju typiskt Måns humor. Jag vet att jag stavat träd fel, hann se felet och rätta till det innan jag faktiskt gav bort det i alla fall, haha.
 
Gissa vad paketet innehåller? De andra gissade på slickepott!
 
Gömde oss i köket bakom bardisken, superexcited!
 
 
Martin hade gjort långkok som doftade amazing till alla köttisar!
 
Ballonger och sådana där "tutor" man blåsor i var en riktig hit!
 
Vegangryta, en boeuf bourgogne utan 'boeuf', blev riktigt bra!
 
Hej Joel!
 
Vegankladdkaka! Jag blev inte helt nöjd men det verkade gå hem hos de andra! Valde nog en för ljus choklad, tänkte inte på att receptet var gjort för minst 70%-choklad, jag valde en 55%.
 
Movie time!