En liten uppdatering om livet

Martin och jag tävlar om vem som äter upp sin chokladkaka långsammast. Lappen han skrev antyder att jag håller på att vinna, hehe...
 
Vi hängde en sväng på Nova och drack färskpressad juice
 
Idag blev det snöoväder och totalkaos i trafiken. SMHI utfärdade klass 2-varning och till och med motorvägen var täckt med glashal is. Tror jag såg minst 20 långtradare som stod kors och väg över vägen med hjul som spann utan fäste. Spännande
 
Gymmade med Jakob, Friberg och Måns. Har ändå blivit en del pass de senaste två veckorna. Knäppte två bilder, kände mig dum och la ner telefonen. Detta är bilden med bästa ansiktsuttrycket. Hej fjortis
 
Efter gymmet blev det tacos hos Jakob
 
Imorgon är det matstat-tenta och i övermorgon termo-tenta. Skrev en dugga i eftermiddags, och nu sitter jag helt apatiskt och kan typ inte röra böckerna mer. Dagen innan tenta är alltid hemsk, för det känns som att jag inte kan lära mig nya saker samtidigt som jag inte klarar av att repetera fler saker. Har pluggat ca 8 timmar om dagen, varje dag förutom två, sedan 27 december. Har varit kolugn om tentorna den senaste veckan, förutom idag. Idag är det panik. Imorgon får det bära eller brista. Jag hoppas på en snäll tenta!
 
Annars då? Har blivit lite ridning, lite gym, lite mysiga kvällshäng utöver pluggandet. Fick två laborationer jag hade efter mig godkända. Den som jag skrev labbrapport på fick till och med kommentaren "Mycket prydligt!" - det ni, det var minsann längesen, typ gymnasiet, sedan jag fick en så snäll kommentar!
 
Ser fram emot helgen när tentorna är över men nya terminen inte börjat. Malle tar hand om Spirre i helgen, så kommer ha 48 timmar egentid typ. Ska söka massor av sommarjobb och jobba på en idé som jag och Måns fick och som vi skulle vilja försöka sälja in hos ett specifikt företag. Ringa farmor och familjen ska jag göra, har inte hunnit prata med dem på evigheter. Ska sätta upp en sparbudget eftersom jag vill börja investera i aktier och fonder (är så sjukt taggad och har velat göra det i flera år, nu jäklar, 2017 är året då jag lär mig och vågar testa). Ska laga massor av matlådor också och göra massor av mumsiga mellanmål som ger stadig energi istället för godiset jag numera ätit dagligen (damn you tentavecka). Ser ovanligt mycket fram emot helg och är därför nästan taggad på tentor. Wish me luck!
 
Två saker jag är extremt nöjd med förresten: jag har inte ens öppnat chokladkakan som köptes för en vecka sedan och som legat i kylskåpet sedan dess. Orsak? Jag slog vad med Martin om vem som äter upp sin chokladkaka långsammast! Jag leder hittills (har inte ens öppnat den!) och har no intentions what so ever att förlora, hehe. (please, var lite exalterade för min skull, vanligtvis smäller jag i mig en hel chokladkaka så fort den finns i närheten). Sak nummer två jag är nöjd med: jag beställde hem en ny dator precis innan nyår (som jag sparat aslänge till, och när jag fick de resterande pengarna på julafton så blev drömmen om en på riktigt bärbar dator sann). Tisdag är estimated arrival time, och jag är så taggad!!! Finally. Den kommer att bli min bebis, hehe. Det bästa är dock att jag numera kan mobba Måns för att hans dator kommer vara sämre än min, än tvärtom, mohaha. Det är de små sakerna man får glädjas åt, you know. 
 
1
Linnéa på www.mittimellanbarn.com

Hej! Jag läste din kommentar hos Aina Lesse och ville bara säga att du verkae vara en himla smart och god mänska! Sluta aldrig sprida nätkärlek!

Svar: Tack snälla du, vilken fin kommentar! <3
Josefine Myllenberg