365 dagar

Den här dagen har varit så grymt bra på alla sätt och vis! Den började med en sovmorgon tills kvart i åtta, följt av enkel men god frukost och 45 minuters webbquiz i datasäkerheten. Man måste ha minst 80% rätt och frågorna är rätt svåra, lyckades med 51%. Well, well, ny dag och ny chans imorgon!
 
Efter en mysmorgon cyklade jag bort till ett stort företag relaterat till min utbildning som jag skickat in mitt CV till. Har skickat till många företag, men de flesta verkar ha en utdragen process eller så är de på semester och jag har då endast fått automejl till svar. Dock inte från detta företaget, nej de svarade direkt och ba "Kom hit på fredag så diskuterar vi sommarjobb!". Så roligt. Tyckte intervjun gick rätt bra, gick därifrån med ett stort leende på läpparna. Så trevliga människor, fina lokaler och intressant företag. Hoppas det gick vägen och att de gillade mig med (det kändes så i alla fall). De sa ju faktiskt "Vi hör av oss om en vecka, titta nu inte efter fler sommarjobb", en kan ju hoppas att det betyder något!
 
Sen då? Well. Idag är det ett år sedan jag träffade världens bästa Måns för första gången. Det har vi firat med en toppendag i form av fika på Coffee Break (surprise, vi är typ stammisar, hehe). Måns gav mig en ros också - det ni! Jag har tjatat och tjatat om att jag älskar blommor och hade uppskattat om jag fått sådana (alternativt uppskattat att få lov att ge honom sådana) men hans respons har alltid varit "jag vill väl inte ge dig något som dör i din närhet!?" och "varför skulle jag vilja få något som dör i min närhet??". Därför fick jag rosen med orden "vänj dig inte", haha. Han är ju för gullig!
 
Sen skulle någon ta hem rosen och sätta den i vatten (denna någon fick noggranna instruktioner) medan någon annan stack på föreläsning. När någon annan kom hem från föreläsningen hade någon "inte hittat någon bra vas, de andra var ju för stora!" och därför kapat hälften av stjälken för att få den att stå stadigt i en shaker istället (mycket charmigt, därför jag måste dela med mig - föreställ er en illgrön shaker med en enorm och vacker ros med alldeles för kort stjälk ♥)(på bilden har jag bytat till en kristallvas, men var tvungen att fota ovanifrån för den ser lite löjlig ut annars, hehe).
 
Egentligen skulle vi gått på bio ikväll, men fann ingen bra film med bra platser och därför lagade vi istället mat, handlade chips och choklad (ja det är Marabou jag håller i på bilden - jag är inte vegan men äter "veganskt" 95% av tiden) samt bäddade ner oss i soffan och kikade på Ice Age. Denna kväll, ja hela dagen faktiskt, får lätt 10/10 -  bra och SÅ mysig!