En dag som bara givit energi

 Hade sönder min älskade Z2 förra helgen så köpte "ny" begagnat av en kursare, det blev en Xperia Z5 och ett nytt skal till den. Hade inget skal på min gamla, får väl se om denna klarar sig bättre tack nu i och med skal + försiktigare hantering, heh. (framförallt det sistnämnda)
 
Vet ni, det har varit en grymt bra dag idag! Morgonen började med en "sovmorgon" till halv åtta följt utav frukost till How to get away with murder (första säsongen var bra, men den här andra är ju så skruvad att nu tittar jag snarare för att jag vill se när allting fallerar snarare än för att jag tycker det är bra).
 
Lagom tills jag och Måns begav oss till skolan trillade tentaresultatetn från fysiken in på Ladok och vet ni, jag blev godkänd! Så skönt med tanke på att två utav sex totalt uppgifter på tentan fullkomligt tog mig på sängen. Inte nog med detta, lagom vid lunchtid fick jag ett supertrevligt mejl från företaget jag var på intervju hos i fredags. Jag är erbjuden 7 veckors sommarpraktik hos dem i sommar, så jäkla kul! Som att det inte heller var nog så kändes det som att jag faktiskt fattade vad som sades under datorsäkerhetsföreläsningen under eftermiddagen, vilket är mer än vad det brukar kännas, vi snackar alltså verkligen självförtroendeboost idag! Den här dagen har bara gett mig energi, så himla välbehövligt.
 
Summa sumarum så har denna dag varit fullkomligt fantastisk och vill typ mest skriva ner detta för att försöka bevara lyckokänslan jag haft i magen hela dagen!