7 days catch up

 
En sån vecka det varit, tiden bara flyger iväg och jag hinner ju inte skriva här. Tänkte väl mest slänga in lite bilder från sedan förra gången jag skrev ett inlägg. I torsdags åt jag lunch med pappa och Måns nere i stan på Toyo, det var grymt god mat (grön currygryta) och så himla mysigt (tog en bild på pappa också, men tror att han tycker bättre om ifall jag inte lägger upp den). Det där är verkligen vardagslyx på hög nivå för mig.
 
På fredagen fick jag ett sms från Måns strax efter lunchtid "Creperiet?", så det blev en eftermiddagsfika på just Crêperiet. Deras creps är så himla goda och dessutom, lyxigt nog, är de även glutenfria (får jag gissa så tror jag att de är gjorda enligt ett franskt recept på creps som använder bovetemjöl och då borde de även vara veganska - men det är bara en gissning). Måns åt sin med socker, smör, kanel och vaniljglass; jag åt min med bananer och chokladsås. Så himla gott. Definitivt vardagslyx det med.
 
"MEN SUUUUUCK, måste du ta bild????" *förstör bilden med flit* - typical Måns
 
I helgen blev det både lite mysplugg och netflixmys samt stallhäng - killarna hade planer på annat håll så jag var faktiskt helt själv där under 24 timmar, och det var rätt skönt om jag ska vara ärlig. Ni vet, mysa för sig själv utan att någon annan har andra planer typ.
 
Testar vårt enduro-race-system
 
Igår, måndag, var dock sådär. Personligen tyckte jag att det gick ganska dåligt för oss i PVG:n (vi har långlabbar 8-17 där vi sitter i ett team på 10 pers och utvecklar ett tidtagningssystem), vi stod mest och stampade på samma ställe och gjorde en hel del onödiga misstag kändes det som. Däremot testade vi systemet "live" och det var fett kul, vi sprang som galningar i korridorerna, haha. Fick däremot världens tråkigaste brev från Försäkringskassan när jag kom hem: de har betalt ut för mycket i bostadsbidrag till mig under 2015, så guess what, payback time. Det suger riktigt hårt, jag var typ helt förstörd där ett tag. Däremot har jag världens bästa pojkvän - på riktigt, han är helt fantastisk - som gjorde typ allt för att vända min kassa dag till något bra, så kvällen slutade trots allt med att jag låg i soffan och skrattade tills jag fick kramp i magen. Bästa Måns ♥
 
 
Idag har varit en toppendag i alla fall. Hade labb i datorsäkerheten i morse där vi skulle lära oss mer om säkerheten i Windows. Vi fick i slutet hacka en dator och det slutade med att vi kunde använda "offret" som om vi var administratörer: ändra filer, ta bilder och streama video via webcameran, öppna webbsidor, köra program osv. Kändes inte som att någon annan var särskilt imponerad, men fasiken vad jag tycker att sånt här är coolt. Vill bli grymt bra på det här, haha. Därefter var det föreläsning i samma kurs följt utav att jag, Emma och Christoffer satte oss för att förbereda labb 2 i nyss nämnda kurs. Rätt klurigt att vi ska skriva program i C då jag har väldigt dålig koll på det språket (vi har inte läst någon kurs i C-programmering), men det ska jag nog klara.
 
 
Det har snöat konstant sedan igår här i Lund och nu börjar ddet bli små drivor av snö överallt. Trots att det är svinjävlasförbannatkallt ute så åkte jag till stallet nu ikväll. Tänkte rida dressyr efter att Spirre blivit longerad två dagar i rad, men tji fick jag. De höll på med löshoppning, så jag frågade om jag fick vara med - och det var klart vi fick det. Spirre tyckte det var grymt kul att hoppa, och han har faktiskt riktigt fin talang för det. Får lite dåligt samvete för att jag inte tar vara på det om jag ska vara ärlig. De andra tjejerna var väldigt imponerade, det var kul att höra. Min fina, fina häst ♥