Vecka 8

 
Ovan synes lite bilder från veckan. Snön försvann och kom tillbaka. Jag är snart klar med mina kurser för den här läsperioden. Har börjat kolla på tentaplugg för fysiken, och har i de två andra kurserna endast peer-review och presentation kvar (well, more or less i alla fall). Har i övrigt hängt extra mycket på gymmet, committat till att springa Toughest i Malmö i maj samt varit ute och sprungit för första gången på mer än ett halvår. 4 kilometer och sen ville jag spy, haha (har svårt att acceptera att jag inte har lika grym kondition nu som tidigare så kutar på i samma tempo men dör sååå mycket snabbare). Jobbar på det. Förresten, efter gymmet i fredags kom jag hem och upptäckte att jag hade värsta "blåmärkena" på underarmarna (likadant på båda sidor). What?? Ett blodkärl kan ju gå sönder ibland när en tar i, men blev så konfunderad över att det ser exakt likadant ut på båda underarmarna, på precis samma ställe?
 
Anyways. Igår var det sexskipthte. Det betyder att förra årets sexmästeri med funktionärer skiftade in det nya sexmästeriet. Det var grymt roligt, också mycket skoj att lära känna ettorna i det nya sexmästeriet lite bättre. Hade sååå kul, crazydansade typ halva natten med Astrid, haha. Kom dock i säng alldeles för sent, så har mest legat i soffan och myst idag med kanelbullescones och gårdagens chokladsås. Också helt okej. Tänkte snart kika på veckans schema och planera dagarna som kommer, eventuellt plugga, samt baka kakor till morgondagens fika efter lyckad slutrelease av systemet vi har utvecklat i programvaruutvecklings-kursen. 
 
Justja, för att förklara första bilden (resten förklarar sig själva efter att ha läst allt detta I guess): jag och Måns gjorde en riktigt bra sötpotatissoppa i torsdags och jag var tvungen att visa er! Vacker att titta på, god att äta. 
1