Myllenberg Trophy

I helgen som var så gick Myllenberg Trophy av stapeln. Ni kanske undrar vad det är för påhitt? Jo, så länge jag kan minnas har vi alltid spelat minigolf varje sommar, en intern tävling som vi började kalla för Myllenberg Trophy. Ibland har det blivit inslag av kubb och frågespel också, och det är alltid lika roligt. 
 
Måns fick höra om denna fantastiska tävling förra sommaren och bestämde sig snabbt för att den här sommaren så skulle tävlingen vara mellan hans familj och min, så sagt och gjort, i helgen som var packade familjen Myllenberg in sig i bilen och körde upp till Ansgariussons i Hjo för att tävla. Vi hade en fantastisk weekend med massor av god mat, skratt och givetvis tävling. Det blev också ett dopp i en 16 grader varm (hmm) Vättern.
 
Så hur gick tävlingen då? Det var en jämn kamp. Familjen Ansgariusson hade övertag i minigolfen medan Myllenberg tog hem segern i kubb. Ansgariusson tog ledningen i frågespelet men Myllenberg sprang om, fast till sist stod vi allihop där med fulla tårtplattor och försökte ta oss i mål. Vann gjorde dock Ansgariussons till slut och jag hävdar bestämt att vi lät dem vinna, hehe.
 
Tack för en fantastiskt rolig och mysig helg. Som vanligt ville jag inte åka hem!
 
Det togs en del bilder, dock inte med min telefon eller kamera, så därför får ni nöja er med dessa få. Hade för roligt för att tänka på att fota hela tiden!
 
 
1
NORRSKEN EMMA

härligt fina foton! :D

ha en bra dag