Vårkänslor

Lunch med pappa i torsdags, vi är typ stammisar på Toyo. Så himla synd att de tydligen ska stänga ner, älskar deras mat
 
Veckan har bjudit på underbart väder vilket resulterat i uteplatsmys. 
 
Vi åkte till Helsingör. Måns har gjort det till ett spel att förstöra mina bilder med flit
 
Massa mysiga gator i Helsingör
 
"Snälla, snälla, snälla kan jag inte få en fin bild på oss?" Japp. Ett försök fick jag till slut.
 
Älskar påskliljorna som blommar för fullt i trädgården. Blir så himla glad av att se dem!
 
Förra veckan var intensiv, misstänker att kommande veckor blir likaså. Nu när klockan ställts om har morgnarna varit lite jobbiga, men å andra sidan njuter jag fullt ut att hänga i stallet på kvällarna. Detta är lätt bästa tiden på året, jag älskar våren med dess magiska doft, varma vindar och höga fågelkvitter. Spirre är nöjd med att få gå utan täcke nu under de soliga dagarna. Han har äntligen börjar fälla sin tråkiga bruna vinterpäls och börja sätta sitt vackra, kolsvarta sommarhår istället.
 
I lördags blev det en sväng till Helsingör och igår var det mest plugghäng hemma hos oss. Denna vecka är mer än fullmatad de första dagarna, den blir däremot mer hanterlig i slutet. Varför ska deadlines alltid klumpa sig?? 
 
Snart börjar tentapluggandet igen, denna gång omtentor. Ska skriva fotonik och matstat om två veckor tänkte jag. Var på tentavisning idag förresten. Klarade ju inte fotoniken, var ett(!) poäng ifrån, och detta poäng hade jag alltså haft om jag hade skrivit "svar: 90 grader från vattenytan!" och inte bara "svar: 90 grader" (något jag inte skrev på grund av det stod klart och tydligt i frågans a-uppgift och därför tänkte jag inte ens tanken på att det behövde skrivas i b-uppgiften). Är så himla irriterad över att jag ska behöva skriva om allting på grund av två ord. Förhoppningsvis krävs dock inte så jättemycket föberedelse, men ändå.