Födelsedag

 
Hejsan! Jag hade en fantastisk födelsedag igår och är så glad för alla gratulationer och för möjligheten att fira hemma. Vi åkte hem redan på skärtorsdagskvällen och kom hem till underbara kramar från de tvåbenta och blöta pussar från de fyrbenta. Vi blev bjudna på god mat och gott vin och hade hur mysigt som helst i soffan med diverse universumrelaterade och existensiella frågor. Bästa kvällen på länge som avslutades genom att bli nattad av drottning Zindy herself. Jag var mycket smickrad. 
 
Igår, långfredagen, var det min födelsedag och jag väcktes av en mysig liten heffaklump vovve som "smög" upp i sängen och bestämt tyckte att sovande jag skulle flytta på mig, så att hon också fick plats. Strax därefter kom mamma och pappa sjungandes med presenter. Dagen bestod sedan av brunch, hundpromenad och släktkalas och det var en fantastiskt mysig dag. Tog många fler bilder än ovan, men som vanligt så väljer jag att mest publicera bilder på mig då jag vet att en del är obekväma med att synas på bild. 
 
Vi åt i alla fall god mat, fantastisk tårta och hade mycket trevligt under tiden. Fick så fina presenter, bland annat sneakers, citronträd samt ett armband med fantastiska berlocker som mamma gjort helt själv i silversmidet. Fick också produkter från Lush, sportbh, mjukisbh, bok och öronhängen. Blev så glad för alltihop, ni är så himla snälla. Tack. 
 
Tack allihop för en toppenbra dag! ♥