Mera nollning

Lunch med pappa i veckan
 
 
Märkesmålning och märkespiqnique
 
 
Cheertävling vid Lophtet
 
 Sittning utomhus med tema moträvt (därav ovven på fel håll - sjukt kul med svansen, hehe - och bh:n utanpå och bakvänd)
 
 Vi satt runt eldar på sittningen, allting var tvärtom och vi hade hur kul som helst. Matkrig - check!
 
 Eftersläpp under bron!
 
 Tävlingar i Lundagård på Lördagen
 
 Mina ben efter denna ... eh ... intensiva helg. Har haft sönder min telefon totalt också, skärmen har liksom ett konstant instagram-filter över sig tillsammans med svarta partier och givetvis ghost-touches när man vill ha det som minst. Lägg till detta till totalt krossad (numera silvertejpad) baksida. #winning #sadface 
 
Ännu en nollningsvecka över och jag kan erkänna att man börjar bli sliten. Det var utomhussittning med tema moträvt (tvärtom) i fredags efter Cheer-tävlingen som hölls vid Lopthet. Givetvis sattes ovven bakom-och-fram liksom bh:n som dessutom hamnade utanpå tröjan. Skor och strumpor hamnade på händerna, och håret samlades istället i en tofs i pannan. Baren fick laga maten, köket fick vara sångförmän och givetvis serverades maten omvänt så att efterrätten kom ut först. Det var en riktigt rolig sittning som avslutades med rave under bron, jag hade hur kul som helst, hehe. (jag bor på tredje våningen om någon undrar)(← pik till en viss pojkvän som eventuellt hjälpte en någon berusad flickvän hem)(jag säger inte att det är så, men det kan hända att det var så det gick till)
 
Därefter var det dags för nollelördag med ballongistapult, lådbilsrace och luphtband i Lundagård. På kvällen var det WeDdING-sittning (sittning för W-, D- och INGsektionernas medlemmar, därav fyndigt namn) med tema Las Vegas. Jag jobbade på sittningen då jag inte fick tag i någon biljett, men hade lika kul för det och det slutade ändå med att jag la mig sju i morse. Denna dagen har endast bestått av städning, matlådslagning och pizzaätande. Välbehövligt, måste verkligen ladda energi inför nästa vecka. Only två veckors nollning to go!