Lundabubblan

Det händer så mycket roligt just nu, jag hinner knappt med att uppdatera här eller ringa hem, eller luncha med pappa för tillfället. Jag befinner mig helt enkelt i en riktig Lundabubbla för tillfället, vilket är superskoj även om jag blir lite avundsjuk när jag får bilder hemifrån. Med tanke på denna underbara Brittsommar så hade jag så hemskt gärna velat få en helg hemma och åka ut med båten och bara njuta av naturen, men det är liksom inte rimligt att försöka pressa in det i schemat för tillfället. Anyways, några roliga grejer som hänt hittills i min Lundabubbla:
 
• Jag är i fas. Fattar ni, läsvecka tre och jag är fortfarande i fas trots att jag satsar på hästen, är engagerad i nollningen och flänger runt. Ska dessutom, preliminärt, starta första tävlingen 25 september. Fett stolt att jag fixar detta, fett imponerad av mig själv. Jag är så bra!
 

• Jag har hittat en tjej som vill hyra mitt rum under några veckor, jag är ju aldrig där ändå. Skönt med lite extra cash. 
 

• Jag blev tillfrågad att vara med i projektgruppen för OpenHack (hemsidan är inte uppdaterad inför detta året än, jobbar på det) och jag svarade ja för jag älskar syftet med just detta hackaton och tycker att det låter fett coolt! Nu är jag med andra ord marknadsföringsansvarig för OpenHack och kommer ha hand om alla sociala medier så som blogg, twitter, instagram, facebook och eventuellt lite med hemsidan också. Tagg på det!
 
• Jag red ett fett bra dressyrpass för Linn, vi red igenom Medelsvår B:2 och det var inte alls några problem med skolorna. Det enda stora problem vi har är att han gärna rör sig lite väl långsamt och svävande med bakbenen, han blir liksom långsam så att jag måste sparka och rida alldeles överdrivet, men även det börjar så smått släppa lite nu vilket känns så himla bra. Han har börjat röra sig så jäkla fint, det är bara muskler som ska byggas upp igen. Nu minns han hur han ska gå även om han står två dagar i rad och jag måste inte längre börja om på ruta noll när han har fått vila lite. Så skönt, och mindre stressigt för mig!
 
Nöjd häst, nöjd ryttare efter förra träningen ♥