Läsvecka 1

Lite bilder från veckan: draggning i SjønSjön; mellanfest efter draggningspub; samt jag och Rasha som kladdat med neonfärg i ansiktet på eftersläppet. 
 
Satan vad snabbt tiden går då: läsvecka 1 är redan över!? När man pluggar på LTH brukar det kännas som att man är en hel vecka efter, redan dag 2. För en gångs skull känner jag dock inte så (än). Hade varit sååå skönt om jag kunde lyckas hålla mig i fas denna termin (ni vet, så som man alltid säger inför en ny termin). Nog för att jag försökt tidigare, men den här gången ska jag göra allt i min makt för att det ska vara så. Lovade till exempel mig själv att endast festa på helger framöver. Det höll i 2½ dag, för i onsdags så hängde jag med på INGvasion (ett eftersläpp som ING-sektionen, dvs alla högskoleingenjörer, i Helsingborg håller i) och somnade väl runt 4 på morgonen efter *Hoppsan* Jag kommer i alla fall att göra ett nytt försök med detta från och med måndag, hehe. 
 
Ikväll är det Ä&&P-sittning, en sittning där man äter ärtsoppa och dricker punch, är allmänt superdräggig samt upplever massor av roliga gyckel. Jag är taggad! Imorgon är det FlyING, då drar vi med buss till Helsingborg, tittar på när de flyger till Danmark från Norra Hamn samt turar Helsingborg-Helsingør. Fett taggad! Söndag har jag tänkt ägna åt sömn, matlådor samt mysplugg med lite hemuppgifter och labbförberedelse.
 
Har för övrigt fått veta att gamla kursen Objektorienterad modellering & design ger sin sista tenta någonsin 26 oktober (vilket är något helt annat än vad jag fick veta när jag hade en mejlkonversation med ansvarig, så är lite sur). Jag har inget val än att ta den då, annars måste jag läsa om hela (nya) kursen och göra alla nya projekt och labbar igen. Så att eh, fullt plugg här med andra ord. Kul med utmaningar osv, right? #winning