Snart

 
Så var mina tentor skrivna och jag har fyra hela dagar att vila upp mig på. Eller rättare sagt, jag tänker vila upp mig i fyra dagar nu, punkt slut (det finns alltid saker på att plugga på som student, men jag behöver vila om jag ska hitta studiemotivationen för nästa läsperiod).
 
Vet ni när jag vaknade i morse? Tio i sex, när Måns gick upp, och jag var klarvaken! Jag som skulle sova länge, men nejdå, tydligen ville min kropp inte alls det. Har spenderat morgonen med att titta efter sänggavlar med förvaring på blocket (no more dammråttor under sängen hade varit underbart) och tittat på Gossip Girl medan det regnar mjukt utanför. Så himla mysigt. Men hallå, sen när blir det inte ljust förrän klockan åtta på morgonen?!
 
Idag ska jag bara mysa runt. Är så sugen på att måla, har inte gjort det på evigheter. Kanske dra till gymmet, vi får se. Ska träna dressyr med Spirre för Linn ikväll. Ska fixa fler flyttlådor också. Har snart packat alla mina grejer, det är världens kaos här för tillfället. Längtar tillsmåndag när vi får nycklarna, kommer bli så bra!