Självstudievecka

Lite smått och gott från veckan synes ovan (och smått förvirrat inlägg med dålig meningsuppbyggnad på ingång pga orkar inte korrläsa pga tentapluggar egentligen just nu).
 
Hade möte med OpenHack-projektgruppen i tisdags och vi fick våra kläder, älskar tröjan! Har för övrigt tentapluggat som en galning hela veckan (inte ens "hunnit" rida)(har medvetet valt bort det och fokuserat på skolan), och det känns nästan bra inför tentorna för en gångs skull (obs, inte att förväxla med att jag faktiskt klarar någon tenta - det är alltid lika oklart, till och med efter skrivingen innan resultatet trillar in). Har inte ridit Spirit sedan förra lördagen, förrän idag igen. Gick superbra, han har inte glömt något. Älskade häst, är så taggad på tävling, an kommer sopa banan med alla! Har även fått till egna träningspass, och till och med en lång och supermysig fika med älskade mamma idag, följt av lite kikande i diverse butiker (hittade en second hand-butik som hade massor av fina grejer så en hel del fick följa med hem!).
 
På måndag är det reglerteknik-tenta och på onsdag är det objektorienterad modellering och design samt diskreta strukturer-tenta. Wish me luck, I need it. ♥