Mistral Van De Mistralhoeve

 
Hörrni, jag kikade igenom min gamla hårddisk - där finns bilder från 2005 och framåt - och efter lite klickande på måfå bland alla hundratals och åter hundratals(!) mappar, så fann jag några få på Mirran. Det är min gamla ponny, vi skaffade henne 2003 när jag var 10 år, och hade henne tills jag växte ifrån henne (5 år senare). Älskade, fina, underbara och galet envisa lilla ponny. Så mycket blod, svett, tårar och glädje hon skänkte mig. Får nästan en klump i halsen när jag tänker på henne, det är över 8 år sedan jag sålde henne och köpte Spirre eftersom jag blivit alldeles för lång för henne. Hade helt förträngt denna sötnos, för herregud vad jag älskade henne, men nu kom ju allting tillbaka. Nästan lite gråtfärdig faktiskt. Nostalgi, jo, definitivt. Ni som är djurägare, ni borde förstå.
 
Sökte lite på Equipe för att se om hon startat på senaste tiden, men efter att ha sett att senaste starten var tre år sedan, så inser jag att hon skulle vara 22 år idag. Jag undrar om hon fortfarande lever? Oavsett: du är otroligt saknad vännen! ♥
 
Josefine 14 år, och vi rider vår sista tävling någonsin. Detta var i Dagstorporten där det en gång om året hölls stora nationella ponnytävlingar. Vi tävlade alltså mot ekipage som ridit EM. Det gick jättebra de två första dagarna, men sista dagen hade Mistral bestämt sig för att hon inte skulle göra som vi bestämt oss för tidigare (det vill säga rida programmet felfritt och okomplicerat), så finalen gick inte så bra - som ni kan se på mitt ansikte ovan. Jag har där redan insett, efter halva programmet, att det inte kommer bli någon pallplats och är minst sagt besviken.
3
Anonym

Åh! Fina, envisa, söta Mirran och fina, envisa, söta Josefine! Bilderna väcker minnen till liv för mig också!
Mamsen ❤️

Svar: <3
Josefine Myllenberg

Anonym

Hej Mirran=Mimi som vi kallar henne. Hon mår som en prinsessa och är pigg och glad. Vi har ägt henne i 5 år om du skickar din mejl så kan vi skicka bilder.

Anonym

Hej Mirran=Mimi som vi kallar henne. Hon mår som en prinsessa och är pigg och glad. Vi har ägt henne i 5 år om du skickar din mejl så kan vi skicka bilder.

Svar: Åh vad roligt att höra! Det här gjorde min dag, tack snälla för att du tog dig tiden att kommentera! Min mejl är myllenberg@live.se. Kram Jossan
Josefine Myllenberg