Helgen

 
Det har varit en supermysig helg. Märta och Tim kom ner hit och hängde med oss, hon har flyttat in i korridoren bredvid. Gårdagen spenderades nere i stan där vi åt lunch i saluhallen följt utav fika på Ebbas skafferi (det har verkligen blivit jättedåligt, kakorna vi fick var flera dagar gamla: helt snustorra och smuliga, riktigt, riktigt dåligt)(Måns fick hålla hårt i mig för jag ville gå fram och klaga, men hade tyckte att jag skulle låta bli). Utöver allt ätbart så gick vi även inom Tehuset och köpte underbara teer (jordgubb/champagne och fläder/äpple), Måns hittade ett stekjärn på Royal Design som han kärade ner sig i (och till sist köpte, han hanterar det som sitt snuttegosedjur), och vi köpte en kokbok (Green Kitchen Stories) jag dreglat över alldeles för länge på Granit. Ja, mycket inredningsbutiker kikade vi i. Längtar ihjäl mig tills vi flyttar. Stackars Martin, han kommer inte få det lätt ... Hehe. 
 
På kvällen gjorde vi pizza på blomkålsbottnen, det blev riktigt bra, och drack vin. Därefter spelade vi Cards against humanity (så himla roligt!) och lite senare Quiplash, innan vi till sist avrundade kvällen med att bara sitta och prata. Det var hur mysigt som helst!
 
Idag har jag ridit ut en sväng med Annika, vi ska försöka göra detta till vår söndagsrutin. Jag hade velat baka kanelbullar, men insåg att jag måste plugga, så det blev inte. Sad face, sååå ledsen, haha.