Ännu en helg

 
Det har varit en toppenvecka! Fått till två gympass, imorgon blir det kanske spinning (måste bara komma till sans med tanken, spinning är sådan hatkärlek). Tränade ett grymt bra dressyrpass i torsdags. Fått undan det mesta skolrelaterade som inte är tentaplugg utom en labb som jag ska göra nu i helgen och redovisa på måndag. Har som vanligt börjat bli skräckslagen och fått små panikkänslor inför tentorna. Den vanliga känslan "jag kan ingenting" har börjat infinna sig, och de preliminära prognoserna för ett psykiskt sammanbrott hopar sig bortåt fredag nästa vecka. Nä, skämt åsido, men ni vet hur jag känner för tentaveckor.
 
Igår inledde jag helgen med en skön dusch följt utav Gossip Girl, nymålade naglar och jordgubb-champagne-te. Sååå mysigt, behövde lite tid att pyssla om mig själv kände jag. Det händer inte så ofta, så ibland är det mysigt att fixa naglarna, skrubba huden och packa in håret. Känner mig som en ny, lugn opch harmonisk människa efteråt. Denna morgon har hittills innefattat obligatorisk helgfrukost a la bananpannkakor och smoothie, och snart blir det en sväng till stallet och antagligen även en sväng till gymmet innan plugget tar vid. Mår så mycket bättre nu när jag kommit igång med träningen, sover bättre, känner mig piggare. Helt underbart.
 
Tänkte skriva lite mer om veckans träning som en sammanfattning imorgon. Jag vet inte om ni bryr er, men jag tycker det är kul att logga träningen så att jag kan se framstegen.
2
josephine Asplund

Tips på healthy snacks ideas?? Ha en underbar lördag, kram<3

Svar: Helt klart jordnötssmör (den "rena" sorten som är gjord på enbart jordnötter och ev lite salt, men inget socker) och banan. Den kombinationen är heaven och slår vilket godis som helst en lördagskväll eller torsdagseftermiddag :)
Josefine Myllenberg

Ajli Müller

Det verkar dunderhärligt med Gossip Girl och bananpannkakor. Tentapanik desto mindre, men nu är det ju helg <3