Helgen

 
 
Det har varit en helt perfekt långhelg. Efter min sista tenta bakade jag jordnötskakor som avnjöts tillsammans med en styck pojkvän och en serie. I torsdags myste jag runt med flyttlådor, akvarellmålning och dressyrträning. Därefter åkte jag hem och myste med familjen. Har hunnit med massor av grejer och känner mig ändå avslappnad och full med ny energi. Den här helgen var precis vad jag behövde!
 
Bilen är tvättad och städad, pappa hjälpte mig att byta till vinterdäck; det har blivit tre långpromenader i skog och mark med vovven och utöver det har vi haft en jättemysig spelkväll; jag har hunnit ta ett megalångt och skönt bad i mammas och pappas badkar; ett jättehärligt restaurangbesök med hela familjen inklusive farmor och innan jag åkte hem igår så hade vi världens brunch. Jag har dessutom hunnit klippa Spirre för andra(!) gången. Måste dock finslipa idag för batteriet tog slut precis när jag gjort allt grovjobb, vilket tog längre tid än vanligt då Spirre inte alls kände för att samarbeta.
 
Och idag, idag flyttar vi! Jag ska bege mig mot en viktig föreläsning nu klockan 8, men sen jäklar drar det igång med att flytta alla lådor! Woho!