Weekend

1. Mitt omskrivna CV 2. OpenHack på ARKAD 3. Här vill jag helst bara gå i idé
 
Ännu en helg på intåg. Sitter i soffan med Gossip Girl på tv:n och har precis skrivit klart mitt CV. Det gamla såg hemskt ut: ett helt vanligt worddokument slarvigt ihopsatt och dåligt uppdaterat. Satte mig och skrev ett nytt i LaTeX för att det ska vara visuellt trevligt och passade på att ta bort de där jobben som innan var viktiga att ha för utfyllnadens skull. Känns skönt att det inte längre behöver stå "cykeltaxi" och "glasskiosk" på CV:t, haha.
 
Måns har åkt till Hjo för att fira farmors födelsedag och jag väntade på besök från Jenny och Eve som tyvärr blev inställt. Ska snart ta mig i kragen och plugga. Den här veckan har varit så intensiv. Det var ARKAD i onsdag och torsdags så jag spenderade en del tid at gå runt och prata med företag och en del tid att stå med OpenHack och promota vårt hackathon som är om två veckor.
 
Gick först på ARKAD med Måns, men fick gå sista delen själv. Tycker det är jättejobbigt att gå själv, jag blir så awkward när jag ska sälja in mig själv eller mingla med nya människor. En del företagsmänniskor är dessutom dåliga på att hjälpa oss (well, läs: mig) som är lite socialt inkompetenta vilket gör hela situationen ännu mer awkward. Liksom, "hjälp mig att konvercera och stå inte där och bara titta på mig för fan!", haha. Jaja, det var nog nyttigt för mig.
 
Det är lite smått tungt i skolan just nu med allt som ska göras (och det kommer bli värre) och motivationen är inte den bästa. November är tyvärr min värsta månad, det är verkligen så himla svårt att göra något annat än att ligga i sängen och vilja gå i idé. Därför måste jag tvinga mig till saker som händer. Igår gick vi på bio och såg Fantastic beasts and where to find them. Skönt att göra annat ibland.
1
Anonym

Kan inte du göra ett inlägg om status på din hy. Jag har följt din resa och det har stärkt mig då jag har problemhy.

Svar: Hej, blogginlägg kommer ut imorgon :) kram!
Josefine Myllenberg