Så var det vinter

 
Den här veckan kom snön och jag är överlycklig. Älskar snö, så hann både göra en snögubbe och åka pulka i vår lilla backe i trädgården, hehe. Dessvärre töar det på dagarna och fryser på under näterna, så just nu är det mest isigt och halt.
 
Eftersom min rygg gjort ont under veckan har jag varit ganska instängd hemma, då jag inte kunnat bära en väska gåendes hela vägen till skolan och det har känts osäkert att cykla på halt underlag. Ändå helt ok, har bakat pepparkakor och druckit te i mängder, hehe.
 
Igår tog Måns med mig ner i stan. Jag hade nämligen gett honom en grön lapp med texten "jag bjuder på fika" (minns ni burken jag fick av Måns när jag fyllde år med olika kategorier, där gröna är event typ "jag tar med dig på bio, du väljer film"?). I alla fall, vi hamnade på Coffe Break där vi både fikade och åt lunch. Vi hann även med att spatsera runt och njuta av staden och det fina vädret. Jag hittade världens finaste cashmirkappa på Humana (second hand-butik) utan ett enda fel och som satt perfekt, ångrar som tusan att jag inte köpte den (den var borta när jag kom tillbaka en timme senare, ville gråta lite).
 
Nu blir det frukost, Blacklist och sedan att kicka igång dagen med lie plugg och städning. Trevlig söndag!
1
Hanna Karlsson

Vilken bra burk! Det vill jag också börja med. :-)

Svar: Riktigt rolig present att få eller ge bort :) Rekommenderas!
Josefine Myllenberg