Helg igen

 
Det har varit en toppenhelg. I fredags joinade Paula och Axel oss för lite middag och brädspel. Lördagsmorgonen började jag och Måns med pannkakor och smoothie, alltså verkligen bästa helgmorgonen på länge. Därefter har föräldrarna avlöst varandra vad gäller besök.
 
Vi hade allihop våra föräldrar på besök i helgen (vid lite olika tidpunkter). Fick hjälp att få ordning på det sista. Fick upp TV:n på väggen, gardiner för fönsterna till vårt sovrum, matbord på plats och så vidare. Så himla skönt. Jag har mest bossat omkring, sagt åt andra vad de ska göra medan jag själv ligger som en klubbad säl i soffan eller på sängen och blir servad med mat, typ. Ingen låter mig bära saker eller göra saker ändå, nämligen.
 
Måns följde med mig och mockade, till och med! Han höll sig dock på överdrivet långt avstånd från Satan himself (ja, Spirre har fått ett nytt smeknamn), och jag förstår honom fullt ut. Hästen är så överdrivet pigg att han inte vet vart han ska ta vägen och studsar snarare än går när han tar sig fram. Blir helt klart intressant att se om jag kan sitta upp på honom idag. Idag blir nämligen avgörande för huruvida jag kommer att tävla nästa helg eller ej. Gör det ont i ryggen när jag rider idag, är det inte lönt att försöka ta sig till en tävling och göra något vettigt om 5 dagar, känner jag.
 
I alla fall. Tack alla som hjälpt oss få ordning på lägenheten och tack alla som hjälpt mig de senaste dagarna på grund av min rygg. Ni är bäst, ingen protest ♥
1
H

Ser supermysigt ut!