Grådis

 
Jag gillar verkligen inte november månad. Den är så grå, tråkig och stressig. Just nu är jag noll motiverad till något alls. Jag gör bara saker för att jag måste. Borde pluggat hela helgen, har nämligen massor att göra. Istället har det varit fest, en familjetripp till Köpenhamn, jobb och liknande. Idag hängde jag länge i stallet, för att det var mysigt. Det bästa på hela dagen, för då tänker jag inte på något annat än vad jag gör precis där och då. Har även ägnat en ganska stor del av dagen åt att kika runt på blyerts- och kolskisser. Plockade fram massor av material, gamla teckningar och började måla. Älskar att måla, hatar att jag inte kan. Det blir aldrig som jag vill, jag blir aldrig nöjd. Vill vara grymt duktig, älskar Alice Herbst's konst, är inte ens i närheten. Å andra sidan kan man ju inte förvänta sig att vara duktig på något man inte övar på, heller, så det är bara att rita mer (men när?!).
 
Har lovat mig själv att inte ta på mig några uppdrag efter OpenHack (som går av stapeln på fredag). Inte ens caféfunktionär, och absolut inga stora projekt. Nästa år ska jag ha tid för enbart mig. Jag ska plugga, jag ska rida och jag ska kunna träna/rita/göra eget projekt på fritiden, som mest. Fasiken vad skönt det ska bli!
2
Anonym

Hej du! :) Jag har lite frågor angående din utbildning, visst är det civilingenjörsutbildningen du går i Lund? Du skriver ofta att du borde pluggat osv men gjort annat, MEN hur fasen klarar du tentorna? Är det inte en väldigt "styv" utbildning ni går? Är det inte mycket stress, om ni inte klarar en tenta, hamnar ni inte efter i studierna då det bara läggs på mer och mer? Hur har ni det, hur ofta är du på universitetet och får undervisning av lärare? Har ni mycket ledigt för att plugga hemma? Är ni inte mycket i skolan? Skriv gärna om hur det är att gå din utbildning. Är mycket nyfiken på den. OCH just det, hur mycket har du kvar av utbildningen, den är ju fem år och verkar riktigt tuff.... Hur orkar ni eller det är inte så som jag föreställt mig att utbildningen ska vara? Ta gärna upp och skriv om detta i ett inlägg. Tack! Ha en fin fredag!

Svar: Hej, jag har nu (äntligen) svarat på din fråga! :) Kram!
Josefine Myllenberg

Anonym

jag menar hur har du tid till allt du sysslar med, din fina häst, familj, pojkvän, teckna och allt de där du gör! Måste få veta din hemlighet haha... Utbildningen måste ju ta upp en hel del fritid! Eller, hur funkar universitet världen och civilingenjörsutbildningen?