Välkommen till min nya blogg

Hej alla (mer eller mindre) trogna läsare. Som ni ser har bloggen inte bara fått ett helt nytt utseende, utan jag har även bantat ner kategorierna och arkiverat de gamla inläggen i samband med att layouten förändrades. Jag är otroligt nöjd med denna lilla "nystart" och hoppas ni är lika nöjda som jag är.
 
Ni får jättegärna komma med feedback, både angående nya designen men också angående om ni vill att jag ska skriva om något speciellt, så ska vi se om jag kan tillgodose era önskemål!
 
Det finns även en ny adress att på bloglovin', Följ min blogg med Bloglovin här. Den gamla adressen ska dock fungera lika bra och det bör inte finnas anledning att byta. Om ni märker att något krånglar så lämna gärna en kommentar, tack.
 
Välkomna!


1
Linnsan

Amen se på tusan! Vad fin bloggen blev!!! :D
Ett jätteproblem bara! Jag kan inte skrolla ner till alla inlägg jag missat, tar liksom stopp, och det finns ingen klicka nästa knapp eller evighets-scroll. Buuh. Aj need to read och orkar inte klicka i arkivet, hehehehhe! Vi ses snart! Puss&Kram

Svar: Nämen tackar, vad roligt att höra!! Anledningen till att du inte kan scrolla ner på denna blogg är att de gamla inläggen ligger på en annan sida. Klickar du däremot på arkiv > gammalt arkiv (eller går till arkiv.myllenberg,se) så kommer du kunna infinityscrolla så länge du känner för och se aaaallt du missat :D Anledningen är att ja inte orkar manuellt flytta över alla gamla inlägg, hehe *lat* Vi ses bestie <3 Puss&kram!
Josefine Myllenberg