sommardagar

De senaste dagarna har jag bara jobbat, njutit av sommaren och av bästa vänners sällskap. Skogspromenad till Snapphanestallarna, vattenskidåkning och mys, mys mys. Idag är sista dagen jag jobbar och sedan blir det tentaplugg för hela slanten (woho!) (nej) tills terminen börjar. 
 
 
sommar - vattenskidor - vänner

Tour du Mont Blanc the Movie

I början av juni gjorde jag en av mina coolaste resor, nämligen att vandra runt Mont Blanc. Tre länder, över 170 km vandring och mer än 10 km klättring totalt. Detta gjordes givetvis med awesome sällskap som även de liksom jag förevigade vår resa. Christoffer har nu satt ihop alla våra videoklipp till en minimovie på 30 minuter som beskriver vår resa väldigt bra (speciellt sista 30 sekunderna, haha). Ta er gärna tiden att kika! Vill ni se bilderna eller läsa mer om resan så har jag skrivit om den här (arkiv > gammalt arkiv > resor 2016). Enjoy!
 

Hjo

De senaste dagarna har jag spenderat med Måns i Hjo. Jag stack dit efter jobbet i onsdags och kom hem igårkväll, så vi har haft ett par toppendagar med sol, bad, glass, pokémonjagande, filmmys och god mat. Det har varit fantastiskt bra. Faktiskt, så pass bra, att jag kände mig helt vemodig och nästan lite ledsen när vi begav oss åter mot Skåneland. 
 
Om några dagar kommer Måns i alla fall hit till Jonstorp istället, han ska bara en sväng om Italien först, och då ska jag visa honom bygden. Tänkte mig typ sol, bad, Kullaberg, vattenskidor ... Vi får hoppas på bra sommarväder så att Kullabygden visar sig från sin bästa sida, helt enkelt. Nu tänkte jag dessutom att bilderna från de senaste dagarna kan få tala istället för tangentbordet. Håll tillgodo.
 
Första kvällen var månen helt magisk. Gigantisk och alldeles rund stoltserade den över Vättern som skimrade i guldgult från månen. 
 
Andra dagen åt vi glass i stora lass (fantastiskt god sorbé hos glasspinglorna i hamnen) och jagade pokémons. 
 
På kvällen åt vi tapaz och drack vin vid vattnet. En magisk kväll.
 
 Vi fikade tredje dagen på ett raw food-café. Måns höll på att bli galen när jag skulle fotografera kakorna, hehe.
 
 Märta, Måns lillasyster, och jag jagade pokémons i vattnet, hehe. 
 
På fredagskvällen åt vi hemmagjorda burgare medsötpotatispommes, givetvis i solnedgången ute på familjens fantastiska veranda. 
 
 Sista dagen åt vi glass på glasscaféet som gör både sina egna strutar och sin egen glass. Deras choklad-nicecream (glass baserad på banan och därmed helt vegansk) var himmelsk. 
 
Tack för fantastiskt bra dagar älskling!