Throwback 2015

- @ 2016-01-02 | 09:40:00
Innan vi kör igång det nya året på allvar så får vi allt göra en tillbakablick på 2015 tycker jag. 
 
Januari
En månad med mycket skolångest, familjemys och givetvis skidåkning. Jag blev dessutom bilägare. 
 
Februari
En månad när jag åkte hem mycket och umgicks med familjen. Rasmus och jag gjorde slut. Åkte på Datatjejkonferens för första gången i mitt liv (och blev övertalad att vara med i projektgruppen för detta årets konferens), samt det blev officiellt att jag kommit med i finalen till Top Model Worldwide. Spirit fick skav och skadades av sadeln.
 
Mars
En intensiv månad. Massor av träning, det blev dags för final i Top Model Worldwide och jag och mamma åkte därför till London. Jag och Rasmus började träna inför Toughest. Jag såg en partiell solförmörkelse för första gången i mitt liv.
 
April
Fyllde 22, bjöd mina närmsta på trerätters och hade en mysig kväll. Hade en riktigt rolig fotografering i ett gammalt trapphus i Kristianstad med Melissa. Åt massor av frukt och smoothies (rikemansdagar) och tränade som en tok, som vanligt. 
 
Maj
Intensiv månad igen, hände massor. Sprang Toughest och blev topp hundra bland alla kvinnor (99e plats). Spontananmälde mig till Helsingborg Springtime och satte nytt personbästa på milen, var grymt nöjd med min insats. Firade att bästa Linnsan tog examen. Njöt av våren!
 
Juni
Åkte till Helsingör och spenderade en mysig dag med mamma där. Firade en grymt rolig midsommar som började riktigt kul här hemma hos mamma och pappa och massor av vänner, därefter drog jag och Jenny till Båstad med hennes chef som är så himla rolig och trevlig och snäll på alla sätt och vis. Vi hade en grymt rolig kväll! Sprang även min första halvmara och valde (mindre) lämpligt nog årets varmaste dag för detta ändamål.
 
Juli
Tog till vara på vartenda solstråle när jag kunde - det blev massor av vattenskidor, bad, simmande med hästapollen och strandhäng. Vi åkte till Båstad en dag under tennisveckan, och jag tog med farmor och mamma till Lund. Dessutom hade familjen Gudmundsson sin årliga sommarfest som alltid är så otroligt underbar och lyckoframkallande. 
 
Augusti
Tog tillvara på de sista sommardagarna. Red ut med Linnsan. Red ut med Jenny. Åkte till Stockholm med pappa. Spelade volleyboll på stranden med vänner. Besökte Ljusfesten i Ängelholm med vänner. Träningen med Spirit var igång på allvar, och Gunilla hjälpte oss massor. Vi var redo att debutera medelsvår A och jag var exalterad över att vi gick framåt som en raket. Allt gick så bra, allt var så bra. 
 
September
Lärde känna många nya människor som flyttade in i huset i Lund. Är så glad att jag lärt känna dem, och även lärt känna de gamla så mycket bättre. Jag, mamma och pappa lyckades pricka in finaste septemberdagen med att ta båten till kullen och plocka björnbär. Spirit blev skadad igen, ännu en gång av sadeln - precis när vi kommit igång igen.
 
Oktober
 
Lärde känna mina flatmates ännu bättre, vi hade massor av middagar tillsammans och hade allmänt trevligt. Jag började engagera mig i nationslivet och jobbade i köket på VG's. Jag bakade mitt första surdegsbröd någonsin och var löjligt stolt. Linnsan var på besök och vi hade två supermysiga dagar. Jag började rita en del igen.
 
November
Jag umgicks massor med bästa Ashley. Hade fler middagar på loftet med alla rumskompisar. Lärde känna Sanni bättre och vi drog ut på nation. Träffade Jennyåenny och Eve efter alldeles för många månader sedan senast, vi drog ut och hade skitkul, och jag kom insläpandes genom dörren klockan åtta dagen efter. Jag och Marcus sov utanför H&M för att komma åt de bästa Balmain-plaggen. Jag jobbade ännu mer på nation och var på en skitrolig tackfest.
 
December
Jobbig månad skolmässigt, var väldigt skoltrött. Julmyste allt vad jag kunde. Gjorde fyra satser pepparkaksdeg innan jag faktiskt lyckades göra pepparkakor av degen istället för att äta upp den. Hade en jättetrevlig julmiddag med alla roomies. Lillebror var på besök hos mig i Lund och vi hade en jättemysig helg. Mamma och farmor var på besök och vi hade en jättehärlig dag. Sedan kom jul och nyår, och ja, nu är det en ny bok att skriva!


KOMMENTERA HÄR


- Min blogg är inte en reklampelare! Vore därför tacksam om ni skriver personliga kommentarer istället för att spamma reklam om din egen blogg. Sådana kommentarer kommer tas bort och jag kommer inte ens att besöka din blogg, så det är totalt onödigt.

- Jag vill inte följa dig via Bloglovin'! Nej, det vill jag verkligen inte. Jag följer bara de bloggar jag finner intressanta (och då använder jag inte ens Bloglovin), så våga inte skriva en kommentar i stil med "ska vi följa varandra?". Sådana kommentarer kommer att tas bort och jag kommer inte ens bemöda mig med att besöka din blogg.

- Var trevlig, och ska du kritisera; ge mig konstruktiv kritik! Jag vill inte ha barnsliga, avundsjuka och omogna kommentarer, var trevliga istället. Det vinner alla på. Du får hemskt gärna kritisera, men ge mig då konstruktiv kritik så att jag vet hur jag ska bättra mig! Alla kommentarer jag anser vara elaka och otrevliga kommer att tas bort.Kom ihåg, det är lätt att spåra IP-adresser, så tänk noga över vad du skriver.
Din IP


Namn

E-post

URL

Kom ihåg migTrackback

Sidan ses bäst i Firefox med upplösningen 1280 x 800. Din skärm-
upplösning är .

Jag har totalt haft besökare sedan 1 januari 2010. Denna veckan ligger antalet besökare på och just nu är online. Följ mig med bloglovin så håller du lättare koll på mig!

Vill du veta mer om mig bakom bloggen eller vill du ha kontakt med mig? Se länkarna högst upp till vänster på bloggen.
RSS 2.0


Copyright by Josefine Myllenberg, Myllenberg.se
All rights reserved
©