finally

Igår var det advensmys hos Jakob. Vi bakade pepparkakor, lussekatter och chokladkola; spelade julklappsspelet; dragg glögg och bara hade en supermysig kväll!
 
Fattar ni hur jäkla skönt livet känns just nu eller?! Det må vara en rökig fasad, men just nu känns allt toppen till skillnad från de senaste veckorna. Sådan lättnad att terminen i princip är över. Tre tentor och en dugga är vad som finns kvar, och jag planerar att sätta samtliga som det ser ut just nu. Alla julklappar är fixade och kommer snällt ligga och vänta på att bli upphämtade hos närmsta postombud när jag är tillbaka i Lund om en dryg vecka. Jag är så jäkla skoltrött så vill verkligen bara sätta mig och tentaplugga så att jag blir av med "skiten".
 
Men nu: nu väntar sol, bad, dykning, snorkling, mera sol samt en avslappnande vecka i Egypten. Det kommer bli en del tentapluggande, men jag är nöjd ändå. Inom snar framtid väntar tåget till Stockholm Arlanda därefter flyget till Marsa Alam. Jag är så galet taggad på semester, fy vad jag behöver det!