Fantastiska appar för en avkopplande kväll!

2016 har verkligen varit ett upptaget år med mängder av nya arbetstillfällen och roliga resor, inte minst till Mont Blanc, Nice och Köpenhamn men även mindre resor som till Stockholm, Uppsala, Göteborg och givetvis hemhem till lilla Jonstorp. Ibland kan vi alla ändå behöva ta lite tid bort från den stressade vardagen, så därför har jag gjort en liten lista över mina mest välanvända appar så att vi alla kan njuta av lite extra avkoppling! 

 

 

En snabb titt på mitt Instagram-konto avslöjar att jag definitivt gillar denna foto-app, den är ju så smidig och jag älskar att ta bilder! Oavsett om jag tar en snabb bild på vovven eller dokumenterar några av mina - mer eller mindre - äventyrsfyllda resor (eller varför inte vardag!) så finns det mängder av fotoredigeringsappar där ute som är perfekta när du vill göra dina bilder ännu mer iögonfallande.  

 

Min favorit måste vara fotoappen LightX. Den är fullproppad med funktioner som kan hjälpa dig att redigera bort en störande bakgrund eller använda coola exponeringseffekter som kan få dina Instagram-bilder att verkligen sticka ut i mängden! En annan fotoapp är VSCO som även den har mängder av verktyg för att ändra på bland annat färger, skärpa och lutning i bilder. 

 

 

 

 

Jag älskar också att ta bilder på mina bästa kulinariska skapelser, oavsett om det rör sig om min veganska morotskaka eller de där perfekta jordgubbarna. Att laga mat efter ett härligt recept är ett av mina bästa sätt att koppla av på (det händer tyvärr alldeles för sällan). Som tur är har jag alltid Kökshjälpen nära till hands för lite digital assistans, vilket verkligen hjälper när jag försöker hitta nya ingredienser som passar till ett recept eller konvertera de där störiga amerikanska mätenheterna! 

 

 

Det är alltid skönt att koppla av med roliga spel. Många av mina vänner har verkligen blivit uppsvepta i Pokémon Go-febern (ping Måns). Föredrar du dock något mer sofistikerat, rekommenderar jag att spendera lite tid på Beways roulettebord. Här kan man delta i spännande turneringar som ger en den där Monte Carlo-glamouren direkt ivardagsrummet! Den här spelappen är fantastisk om du vill känna lite adrenalin men inte riktigt har energin som krävs för att springa ett par kilometer runt kvarteret (vilket annars är en skön grej att koppla av med).  

 

Jag kan också utan problem bli av med ett par timmar genom att hålla kontakten med mina vänner på Snapchat, men den appen känner ni säkert tillFilterna som ingår i appen är ju bara för roliga. Det är garanterat att alltid lämna mig med ett leende på läpparna! 

 

Och om du har haft en särskilt jobbig vecka så rekommenderar jag definitivt ett par av dessa appar om Mindfulness. De kan få dig att glömma dagens stress så att du kan vakna upp och känna dig fräsch och pigg, redo för allt som dagen har att erbjuda! 

 

 I samarbete med Martin Rasmussen

1
Märta

Tack för tipsen. Jag älskar verkligen VSCO! :-)