en vanlig onsdag

 
 
Det har varit en så bra dag. Helt pluggfri, inte alls enligt planen, men det gör inget. Jag njuter av de sista sommarlovsdagarna och har bestämt mig för att sätta A3 i lugn och ro istället för att stressplugga till både den och flerdimen. Känns så mycket bättre så, och jag tycker att jag är värd lite mindre stress och press i någon vecka innan terminen börjar på riktigt. 
 
Så, dagen har istället bjudit på stallhäng, longerade Spirit inspänd och han gick så himla fint. Släppte ihop honom med Annikas häst Acke och det gick jättebra, båda två var lika glada över att få gå ihop med en kompis. Därefter tvättade och städade jag lite, och sedan lunchade jag med pappa på Creperiet. Det var jättemysigt. Han har ju börjat jobba på LKF här i Lund vilket enligt mig är helt perfekt: förhoppningsvis lite mer kvalitetstid med pappa genom typ lunch eller fikor, hehe. 
 
Eftermiddagen bjöd på lite mer hemmafix och därefter tränings med Måns. Körde andra passet i Starting Strength vilket innebär 3x5 knäböj (32,5 kg eftersom man ökar med 2,5 kg varje pass), 3x5 axelpress 20 kg, chins 3x5 (i maskin så hade hjälpvikt på 43 kg, är nämligen inte stark nog att göra riktiga chins)(gjorde sista setet med latsdrag på 41 kg istället). I mitt gymkort ingår 2 PT-timmar, så har mitt första PT-pass på söndag. Är sjukt taggad på det. 
 
Kvällen har gått åt till att göra matlådor (eller ja, Måns gjorde maten, jag kvalitetstestade den, hehe). Nu försöker jag övertala mina kära pojkvän till att få se lagdressyren i Grand Prix i OS. Sen blir det sova och upp för att plugga ordentligt imorgon. Hej hopp!