E D FEST?!

 
 
Vilken helg! Startade fredagen med en grymt bra dressyrträning (vi fortsatte där vi slutade förra träningen och vi fick massor av beröm för hur snabbt vi lärde oss och hur långt vi kommit på en vecka - skoj!). Efter träningen var det lite vila innan förfesten inför Lära Känna Gasque på kvällen, förfesten började redan klockan 16 och vi körde ett kul spel där man singlar en femma och sedan skriver namn och regler på bordet som bestämmer vem som måste dricka när och så vidare. Därefter drog vi till sittningen - maten var superbra och jag hade jätteskoj med alla nollor jag satt med, de var underhållande. Efter sittningen var det eftersläpp till klockan tre på natten, och därefter drog jag och Rasha hem till henne och drack vin, för att sedan dyka upp på sexan vid femsnåret på morgonen. Jag tror att jag somnade runt nio på lördagsmorgonen, hehe. Tufft att vara student ...
 
Efter några timmars sömn på lördagen var det återigen dags för förfest och därefter var det UtEDischo som E- och D-sektionen anordnar varje år. Detta året var Anna Untz inbjuden att spela, så det blev en himla massa E D fest, haha. Hon har själv skrivit om kvällen här. Det var hur kul som helst och jag somnade typ fyra i morse!
 
Idag har varit en galet lugn söndag. Hängde lite i stallet, lagade matlådor inför hela veckan och har förberett lite inför kommande föreläsningar. Imorgon börjar ju faktiskt terminen på riktigt. Nu sitter jag och lyssnar på åskan och väntar på att Sanni ska höra av sig, vi tänkte kvällsfika lite nämligen, har ju inte sett varandra på hela sommaren!? Passar i alla fall på att sy ovven efter utedischot och bläddra i Buffé sålänge.
 
Trevlig söndag!
1