E D FEST?!

 
 
Vilken helg! Startade fredagen med en grymt bra dressyrträning (vi fortsatte där vi slutade förra träningen och vi fick massor av beröm för hur snabbt vi lärde oss och hur långt vi kommit på en vecka - skoj!). Efter träningen var det lite vila innan förfesten inför Lära Känna Gasque på kvällen, förfesten började redan klockan 16 och vi körde ett kul spel där man singlar en femma och sedan skriver namn och regler på bordet som bestämmer vem som måste dricka när och så vidare. Därefter drog vi till sittningen - maten var superbra och jag hade jätteskoj med alla nollor jag satt med, de var underhållande. Efter sittningen var det eftersläpp till klockan tre på natten, och därefter drog jag och Rasha hem till henne och drack vin, för att sedan dyka upp på sexan vid femsnåret på morgonen. Jag tror att jag somnade runt nio på lördagsmorgonen, hehe. Tufft att vara student ...
 
Efter några timmars sömn på lördagen var det återigen dags för förfest och därefter var det UtEDischo som E- och D-sektionen anordnar varje år. Detta året var Anna Untz inbjuden att spela, så det blev en himla massa E D fest, haha. Hon har själv skrivit om kvällen här. Det var hur kul som helst och jag somnade typ fyra i morse!
 
Idag har varit en galet lugn söndag. Hängde lite i stallet, lagade matlådor inför hela veckan och har förberett lite inför kommande föreläsningar. Imorgon börjar ju faktiskt terminen på riktigt. Nu sitter jag och lyssnar på åskan och väntar på att Sanni ska höra av sig, vi tänkte kvällsfika lite nämligen, har ju inte sett varandra på hela sommaren!? Passar i alla fall på att sy ovven efter utedischot och bläddra i Buffé sålänge.
 
Trevlig söndag!
1

Nollningen fortsätter och fortsätter

 
Alltså, det är fett kul med nollning och det är superskoj att vara phadder. Igårkväll var det nollornas första sittning efter att ha blivit introducerade för Staben och sedan lekt lekar på GrönGräset hela eftermiddagen. Det var massor av spex och jag tror att nollorna hade jätteskoj. Efter sittningen hämtade vi färg och sprang och målade alla monument råsa. Vi simmade till och med ut till ØnÖn för att måla kiosken och sjunga lite visor. Att bada i SjønSjön två gånger på mindre än ett dygn är ta mig tusan rekord, och att överleva efter det äckelvattnet är nog också ett rekord i sig. Därefter blev det bastubad och övning av nolledans på Kårhusets tak, följt av en sväng till VG's innan åtminstone jag gav upp och drog hem för att sova. Superrolig kväll!
 
Idag har det bara varit lite chillhäng på Gröngräset; övning av nolledans och brännbollsspelande. Jag hade även ett möte i egenskap av pluggphadder och nu sitter jag mest ensam på rummet och känner mig lite ... ensam, hehe. Ska kika lite mer på studieteknik och börja förbereda inför nästa veckas föreläsningar när skolan drar igång på riktigt. Det blir minsann att sova tidigt idag också, sååå skönt!
nollning - studentlivet

Nollning dag 1 och 2

Som ni förstår är vi nu mitt uppe i nollningen på LTH (idag börjar det (ännu) roliga(re), hehe!). Jag är som sagt phadder tillsammans med fem kompisar och vi har 16 nollor att ta hand om. De senaste två dagarna har vi mest orienterat oss runt på skolan och sektionen samt ätit gratismat och lekt namnlekar. Igårkväll kände jag verkligen att vi börjat lära känna varandra ordentligt, och vi är en hur skön grupp som helst!
 
Tänkte mest slänga upp några bilder från de senaste två dagarna, för nu kommer det nog ett par intensiva dagar fram till slutet av veckan, hehe. Första sittningen ikväll, finsittning på fredag och utedischo på lördag. Givetvis massor av lek däremellan, woop! 
 
Givetvis kan man följa vår phaddergrupp på Instagram här
 
 
fest - lek - nollning - novish - studentlivet