Min hy ett år efter roaccutan samt efter 10 månaders doxyferm

 
Okej, ni frågar om min hy lite då och då. Tänkte att ni kanske vill ha ett helt inlägg om den. Det har nu gått ett år sedan jag slutade med roaccutan och 10 månader sedan jag återigen började med doxyferm. Jag äter fortfarande doxyferm och är skiträdd för att avsluta kuren. Eftersom jag inte får biverkningar av doxyferm (som jag är medveten om i alla fall) så har jag inte så bråttom att avsluta denna kur heller. Min hy håller sig i så fint schack nu, har kanske fått typ två eller tre små blåsor under en tid på flera månader. Det är hur bra som helst ju. Nackdelen är som sagt att jag är rädd för att avsluta, tänk så blir det som sist?
 
 
Min hy ser numera ut såhär. Den är lite knottrig precis vid mungiporna/hakan, jag tror det är typ gamla ärr, men när jag säger det till andra så säger de att det inte syns. Jag väljer att tro dem, för man är ju trots allt själv sin största kritiker. Jag tog bilderna ca 5 minuter innan detta inlägg postas, så det är verkligen färska bilder. Såhär ser min hy ut just idag, och så ser den ut när jag har mina sämsta huddagar numera. Idag är en sån dag när jag känner "usch vad dålig min hy är" (men jag bryr mig inte mycket mer än så, för jag vet ju hur det kan och har sett ut). Vad jag däremot är ganska säker på är att många av dessa små röda prickar hänger samman med min sockerkonsumtion. Är inte helt säker, men ganska. Därför jag idag börjar med en oootroligt svår uppgift: sluka inte allt du ser i sockerväg. Ät inget med tillsatt socker. Vi får se om jag klarar det!
 
Har ni några frågor eller ville ni bara ha en close-up uppdatering som denna? Ställ frågorna i kommentarsfältet eller maila mig annars!