Min "skönhetsrutin"

 
Jag tänkte dela med mig av vad jag använder i ansiktet. De flesta av er har ju koll på hur mycket jag kämpat med min hy under alla dessa år. Nu har jag äntligen hittat något som fungerar för min hy, den ena krämen som jag snart ska visa har jag använt i flera månader med superbra resultat. I onsdags köpte jag även "syskonkrämen" också som är lite fetare då jag behöver det nu under vintern.
 
Jag har testat i princip allt för min hy när det gäller ansiktskrämer. Ingenting har fungerat särskilt bra, tills jag fann MD Formulations. Dessvärre är det ett riktigt dyrt märke, men det får det vara värt efter allt mitt slit för att få fason på min hy. Jag använder den "röda linjen", critical care, för extremt känslig hy. Den är supersnäll mot min hy samtidigt som den ska motverka rödhet (vilket annars är ett stort problem för mig på grund av min periorala dermatit). Jag är så himla nöjd, så ville bara dela med mig av detta. Förstår att det är individuellt, så bara för att de fungerar för mig kanske de inte fungerar för er.
 
 
Märket heter MD Formulations och jag använder först den lite gulaktiga feta krämen som heter skin repair complex för att sedan följa upp med shielding creme ovanpå. Man tar ungefär lika mycket kräm som en ärtas storlek och smetar ut i ansiktet. Innan jag lägger på krämerna tvättar jag av ansiktet endast med vatten (såvida jag inte använt smink, för då tvättar jag bort sminket med en "gelé" från yves rocher). Denna rutin sker en gång per dag, oftast under eftermiddagen eller på kvällen efter dusch. Det enda negativa jag kan säga om dessa krämer är väl priset, annars är jag så jäkla nöjd. Skin repair kostar 880 :- för 30 ml och shielding creme kostar 795 :- för samma storlek. För mig räcker dessa burkar knappt 2 månader åt gången. Som sagt, jag tycker det är värt det.
 
Bilder från i förrgår på min hy, helt oredigerade såklart: