54 dagar doxyferm

 
Alla fläckar (förutom fräknarna, alltså de ljusbruna), gropar, upphöjningar och missfärgningar är ärr. Antagligen så ser jag dem tydligare än vad ni gör, men tro mig, de finns där. Däremot har min hy blivit så galet fin (allt är relativt och nu jämför jag med mig själv)
 

Jag har inte visat er en close up på mitt ansikte på länge, så här kommer ett efterfrågat inlägg! Och vet ni, det är faktiskt något bra, för det betyder att det är så pass bra att jag under dagen glömmer att min hy är "ful". Den ÄR ju inte det längre, men efter alla dessa år så sitter tankemönsret kvar. Däremot är det första jag gör om morgnarna att kolla mig i spegeln, "för kaaanske har jag oturen att ha fått tillbaka allt över natten"? Så är det aldrig längre, men innan höll man alltid andan innan man kollade.

Jag körde ju på Eucerins active nånting nånting daycream innan, och den var skön att använda samt gick in snabbt i huden och lämnade ingen oljig yta. Däremot så fick jag små små finnar, ni vet så små att ytan blir knottrig utan att det ser ut som finnar på avstånd? Är inte säker på att det berodde på krämen (men efter mitt projektarbete om kosmetika i gymnasiet så känner jag mig ändå ganska säker på att det är åtminstone en av anledningarna), mamma fick dock en provkräm till mig när hon var på Electa sist (skönhetssalong), och vips så försvann alla mina små knottror. Så tror absolut ansiktskrämen är viktig även om jag helst hade velat slippa sånt skit helt och hållet.

I övrigt känns det som att doxyfermen gör sitt, dessvärre har jag fått lite biverkningar: förhöjt tryck i huvudet som orsakar konstant huvudvärk samt (om möjligt) ännu sämre nagelkvalité. Tråkigt, men mycket bättre än att ha muskel- och ledvärk (som jag fick av roaccutanet) hela tiden i alla fall. Min hy är fortfarande sjukt tunn också, lägger man fingrarna försiktigt emot blir det röda märken efteråt om tar flera minuter att försvinna. Det är jättesvårt att lägga på rough till exempel, eftersom huden blir tio gånger rödare bara av penselns vidrörning. Ärren blir också väldigt synliga när jag fryser, även  om de blir finare för varje dag som går. Det går långsamt, men det går verkligen åt rätt håll!