13 dagar doxyferm

 
 
Känner att jag tappat strukturen lite kring att lägga upp bilder på min hy. Vill ni att jag ska fortsätta? Annars kanske jag gör det lite då och då, endast.
 
Jag känner i alla fall att den nya hudvårdsserien jag fick rekommenderat (Eucerins produkter) i kombination med doxyferm har gett riktigt bra resultat. En (!) ny blåsa sedan jag började i princip. Det andra har läkt skitbra och snabbt också. Det är ju bara det här med ärren som jag inte gillar (se speciellt vänster kind), men hellre det än att ha en massa färska blåsor i fejjan. Dessutom blev jag galet taggad av att se att tjejerna som deltar i Top Model Sverige inte heller har så jäkla perfekt hy (vissa har, men inte alla). Till och med Caroline Winberg hade ju "massa" skit i hyn, det syntes tydligt i vissa vinklar tack vare ljussättningen. Det betyder ju att om jag slimmar till lite så har jag också en chans kanske? (ni vet ju att jag så gärna vill testa på det)
 
Aja, just nu har jag finast hy på väääldigt länge, så det är så himla skönt. Har börjat använda smink så smått, och ni som följer mig kontinuerligt vet ju att jag köpte lite nytt smink i London. Tycker ju det är skitkul att kladda med sånt, vilket jag nu har så pass fin hy till att jag kan, även om jag i slutändan egentligen trivs bäst och tycker jag är snyggast utan smink, haha.