v 36 roaccutan

 
Idag är det exakt 36 veckor på min roaccutankur. 31 dagar to go, sen ska alla piller vara slut. JIPPIE!
 
Har haft galet, extremt ont, i axlarna och ryggen samt nacken denna vecka. När jag bär på väskor, främst på axlarna, så domnar armarna. Jag är så spänd i nacken att jag inte vet vad jag ska göra, och de senaste dagarna har jag gått runt med en grotesk värk i pannan, främst runt ögonbrynen och mest på vänster sida. Det känns precis som att musklerna krampar, fast utan att rycka. Det gör bara ont, och det kommer som blixthuvudvärk med jämna mellanrum, medan det annars ligger som en molande bakgrundsvärk. Aldrig varit med om liknande innan?!
 
Annars är allt som vanligt. Förutom en sak, förra lördagen vaknade jag upp med helknottrig panna (se bild 4), till saken hör att min panna har alltid varit slät annars. Var kom det ifrån? Jag har ingen aning, men märkte först idag att det börjat lägga sig lite igen. Vet inte alls vad det var för konstigt, men förhoppningsvis kommer det inte tillbaka.
 
Annars känns allting himla bra. Är väldigt rödflammig i ansiktet, as always, och nu när hyn börjar bli så himla fin (*knack i trä*) så märker jag ju självklart av rodnaden mycket mer och tycker det är jättehemskt. Imorgon har vi gasquesittning på universitetet, det är då vi går från nollor till ettor, och jag planerar att använda lite puder för att jämna till färgen lite. Hur hyn reagerade på det kommer ni nog få veta på lördag om resultatet är dåligt, annars får ni nog inget höra om det förrän nästa torsdag, hihi.