3 veckor utan roaccutan

 
 


 
Tre veckor utan roaccutan, och vet ni vad, om jag inte inbillar mig så tror jag faktiskt att det har blivit ganska mycket bättre under den senaste veckan. Så sjukt glaad för det! Visst, jag ser fortfarande dåligt i mörker, är ljuskänslig och har rödsprängda ögon. Men läpparna är inte alls lika torra, jag har inte fått någon ny torrfläck på övriga kroppen och trots att det börjar bli kallare ute så har mina händer snarare läkt än att ha blivit ännu sårigare på grund av torrheten i kombination med kyla. Mitt ansikte är numera "oljigt" (alltså, min deifinition av oljigt = inte snustorrt, det vill säga min hy känns äntligen normal och lite spänstig igen). Jag har inte haft näsblod, knottrorna i pannan som jag pratade om för en vecka sedan är borta, i princip inga nya prickar (en på ögonlocket, men det var den minsta jag någonsin sett), och smärtan i axlarna/ryggen/nacken har nog (om jag inte inbillar mig) faktiskt släppt yttepytteliiiite. Det känns faktiskt så, även om det fortfarande gör ont.
 
Och det bästa? Smärtan i underkroppen verkar vara nästan helt borta! Jag har varit ute och sprungit förra söndagen, i måndags, tisdags, torsdags och igår. Mellan 3 och nästan 5,5 km vid dessa fem olika tillfällen. Fattar ni vad grymt??? Det har inte känts alls i höfterna och jag har inte haft det minsta ont någonstans efter träningspassen. Det enda var när jag sprang igår, att det de sista 500 meterna kändes lite i vänster knä samt vänster häl. Dock ingenting efteråt. Och hälarna hör troligen inte till roaccutanproblemen då jag alltid haft problem med hälsenorna. Fattar in vilka framsteg? SÅ HIMLA GLAD! Visst, konditionen suger, jag är svag, benen känns som stora klumpar och jag flyger definitivt inte fram nåt mer, och det där löpsteget som alla kommenterade lite avundsjukt existerar inte längre. Men vad gör det? Jag kan springa. Med lite övning är jag snart tillbaka där igen.
 
Som sagt är inte smärtan från överkroppen borta än och den har knappt minskat alls, så vågar därför inte börja träna med vikter än. Det enda jag vågar är att springa för tillfället, men jag vågar inte springa mer än 5 kilometer åt gången och inte mer än 4 gånger i veckan även om jag hemskt gärna vill mer. Måste verkligen försöka börja lungt även om det inte är min starka sida.
 
Jakten på kondition, styrka och magmuskler börjar nu!